Binnen Syntra AB streven we ernaar om op een kwaliteitsvolle manier te werken. Samen met jullie als docenten vinden we het dan ook uitermate belangrijk om kwalitatieve opleidingen af te leveren en uiteraard tevreden cursisten.

Tevredenheidsenquêtes

Om de tevredenheid van de cursisten te meten, plannen we in de week van 18/1 een korte evaluatie. Binnen deze evaluatie komen algemene vragen aan bod over de opleiding, omkadering en organisatie maar ook over jullie als docent.

Om de evaluatie praktisch op een goede manier te laten verlopen, vragen we jullie om tijdens het eerste lesmoment van de week van 18 januari een kwartier tijd vrij te maken zodat cursisten dit tijdens de les kunnen invullen.

Praktisch
Cursisten loggen in op het cursistenportaal

https://cursist.syntra-ab.be/.
Hier verschijnt een pop-up naar de evaluatie.

Vraag jullie cursisten om de evaluatie in één keer af te werken
Resultaten worden anoniem verwerkt
De evaluatie betreft een tussentijdse evaluatie

Indien er zaken zijn die met jou moeten worden opgenomen, hoor je dit zeker van de Productmanager. Op het einde van het cursusjaar staat er een tweede evaluatie op de planning waarbij de Productmanager met jou contact opneemt om de resultaten verder te bespreken.