De kerstvakantie staat voor de deur. De feestdagen zullen bij ons allen iets anders verlopen dan dat we gewoon zijn, maar we bijten nog even door. Laat ons met z’n allen hopen en wensen dat 2021 een op en top gezond jaar wordt waarin we weer naar hartenlust naar onze geliefde campus(sen) kunnen komen.

Vooraleer we het nieuwe jaar ingaan, willen we met deze nieuwsbrief graag nog een update geven van wat er nog allemaal zit aan te komen.

Zo staat er midden januari een cursistentevredenheidsmeting gepland, is er de transitie van Syntra Vlaanderen naar VLAIO en VDAB en blijven we nog een tijdje lesgeven volgens code rood.

Verder zetten we graag onze gratis (online) bijscholingen opnieuw in de kijker en willen we van jullie ook weten waarin jullie graag nog verder ondersteund/begeleid/getraind worden. Het online lesgeven zal nog een tijdje een prominente plaats innemen. Voor tips en tricks verwijzen we jullie graag naar onze nieuwsbrief van oktober, maar ook onze pedagogische sessies hierrond lopen in 2021 volop door.

Graag geven we hier ook nog mee dat je op één van onze campussen vanaf heden een nieuw gezicht kan tegen komen. Ter vervanging van Gitte Breugelmans is Nils Meyntjens de nieuwe Productmanager voor de sectoren Administratie en onthaal, Financiën, Management, Ondernemerschap, Sales, Talen en redactie en Vastgoed. Welkom Nils!

Veel leesplezier met deze nieuwsbrief en hopelijk tot snel in het nieuwe jaar!
 

Een gelukkig 2021 van Team Leren 4.0

Sanne, Anne en Kaat - Team Leren