Om aan de groeiende vraag te beantwoorden zijn wij op zoek naar extra docenten die mee willen gaan in die groei van Syntra Bizz. Als we vertellen dat Syntra Bizz de b2b-afdeling van Syntra AB is, trappen we wellicht een open deur in. Sinds 2018 haalt deze afdeling - jaar na jaar - meer dan schitterende resultaten.

Wil je aan de slag als docent in de maatopleidingen van Syntra Bizz?

Syntra Bizz pakt uit met de meest uiteenlopende maatopleidingen

Traditionals

Syntra Bizz

Met traditionals bedoelen we Microsoft Office 365 en alles wat daaronder valt - met Microsoft Teams en Excel als koplopers - coaching, leidinggeven en andere managementskills, finance, boekhouden, HR, EHBO, digitale marketing, time- en projectmanagement, vergadertechnieken en talen. 

Technische en veiligheidsopleidingen

Onze docenten met een technische bagage konden hun skills loslaten tijden opleidingen over HVAC, elektriciteit, elektronica en domotica, PLC, BA4/BA5, VCA, lastechnieken, asbestverwijdering en brandpreventie. Deze lijst is quasi onbeperkt.

Grafische en IT-gerelateerde toepassingen

AutoCAD, Bricscad, Fusion360, de hele Adobe Creative Cloud-catalogus, Google Ads en Analytics, diverse programmeertalen, Business Intelligence en Scrum/Agile maken ook een groot deel uit van de gevraagde opleidingen. Ook hier houden we het graag uitdagend en volgen de nieuwste software en tools op de voet.

De platgetreden paden verlaten

Wij spelen ook zeer graag in op actuele vragen van onze klanten: elektrische voertuigen, thuisbatterijen, cybersecurity, circulaire economie, zwemvijvers, life streaming en cameratechnieken, podcasting, aanpak van de work-life balance en nog veel meer. 

In heel Vlaanderen, maar online als het kan

We beperken ons ook niet langer tot bedrijven die zich situeren in de omgeving rond onze campussen. Ook in West-Vlaanderen en Limburg is Syntra Bizz intussen behoorlijk populair.

Het spreekt vanzelf dat wij - rekening houdend met de actuele COVID-19-situatie en indien praktisch haalbaar - volop inzetten op online-opleidingen. De bedrijven zijn hier trouwens vragende partij.

Interesse? Neem contact met Debbie, Caroline, Charlotte of Sarah!