Op ons leerplatform Syntra-cloud werd recent de nieuwe "Docentenacademie" gepubliceerd. Elke actieve docent bij Syntra AB heeft normaal gezien een account op het leerplatform. Eens ingelogd, kan je in de zoekbalk "Docentenacademie" ingeven. Mogelijks moet je nog een aanmeldsleutel ingeven voor je er in kan, deze is iloveteaching.

Je geraakt er ook op een snellere manier door gewoon op deze link te klikken: https://lms.syntra-cloud.be/ab/course/view.php?id=5799

NB: weet je niet hoe je moet inloggen op het leerplatform? Stuur een mailtje naar syntra-cloud@syntra-ab.be en we helpen je graag op weg!

Wat vind je terug in de Docentenacademie?

Docentenacademie

De informatie is opgesplitst per didactisch thema:

  • Online lesgeven
  • Coaching
  • Evalueren

Onder heel wat van deze hoofdstukken vind je rode knoppen terug, die leiden je naar een interactief leerpad over dat onderwerp. Daarnaast wordt er ook lesmateriaal toegevoegd dat wordt gebruikt in de pedagogische sessies voor docentenNeem zeker een kijkje want ook na de paasvakantie zijn er weer heel wat sessies ingepland.

Indien je trouwens een pedagogische sessie volgt die online zal doorgaan, dan vind je onder “Virtuele klassen” tijdig de Big Blue Button terug.

Sla zeker het hoofdstuk "Achtergrondinformatie" niet zomaar over, daaronder zie je namelijk een inspiratiebord met interessante links over allerhande onderwijsthema’s! Ook dit inspiratiebord zal nog volop worden aangevuld.

Het is de moeite waard om de pagina op regelmatige basis te bekijken, aangezien er gaandeweg meer materiaal zal worden toegevoegd.

Ontbreekt er nog iets volgens jou? Laat ons dat gerust weten via opleiden@syntra-ab.be .