Het jaar vliegt vooruit, ondertussen is de lente al in het land en hoog tijd dat we Paaseitjes gaan rapen! Dat wil ook zeggen dat jullie, docenten van Syntra AB, ondertussen alweer 2/3e van het cursusjaar achter de kiezen hebben ... En wat voor een cursusjaar alweer!

De Covid-19-pandemie blijft ons leven beheersen, en zeker ook het leven en leren bij Syntra. We zijn er ons van bewust dat de afgelopen maanden ook voor jullie niet altijd makkelijk zijn geweest. Laat ons dan ook samen nog een gezamenlijke inspanning leveren om het cursusjaar in schoonheid af te ronden. 

Verder in deze nieuwsbrief werpen we een blik richting einde cursusjaar, dan staan de examens en eindproeven op de planning. 

Nog verder in de toekomst (namelijk in het volgende cursusjaar) is er een wijziging in het docentenstatuut op til.

Voor de docenten die les geven in het open aanbod van korte opleidingen (zogenaamde "OKT"-opleidingen) is er ook wat anders, met name de beschikbaarheid van de lessenroosters.

Naar aanleiding van de cursistentevredenheidsenquêtes van januari blikken we nog even terug, maar dan om je tips en tricks mee te geven die je vanaf nu kan gaan toepassen. We lijsten meteen ook nog eens op welke pedagogische ondersteuning je van Syntra AB kan verwachten. In de week van 17/05 worden de cursisten opnieuw bevraagd.

Tot slot doen de geplande infomomenten en de knappe cijfers van onze leertijd-uitstroom ons verlangen naar méér van dat in het volgende cursusjaar. Jou ook? Of kan je niet wachten tot volgend cursusjaar en heb je zin om mee te werken aan de maatopleidingen die Syntra Bizz voorziet? Neem dan zeker een kijkje!

 

Team Leren 4.0

Anne, Kaat en Sanne - Team Leren 4.0

Anne Smit
Learning Developer / Docentencoach

Anne Smit

0473 88 10 93
Kaat Van Dessel
Teamleader Leertijd/Duaal en Kwaliteitsmanager

Kaat Van Dessel

0474 74 72 24