Heb je symptomen, ben je in quarantaine geplaatst door de dokter, ben je wachtende op je testresultaten of heb je deze al ontvangen? Vul dan dit formulier in.

In het overlegcomité van de diverse regeringen van 20 augustus 2021 versoepelde men de Covid-19-maatregelen en werkten de verschillende overheden aan de aanpassing van de bestaande draaiboeken voor de diverse onderwijsnetten.

Intussen zijn de richtlijnen van de overheid m.b.t. de door SYNTRA te nemen maatregelen voor cursusjaar 2021-2022 bekend.

Onze diverse leertrajecten (langlopende of kortlopende opleidingen, voltijdse dagopleidingen, leertijd of duaal leren), opleidingstypes (theoretisch of praktisch), lesinhouden en -momenten vragen nog steeds een specifieke aanpak.

Meer informatie over de aanpassingen in jouw opleidingstraject vind je via volgende link: https://www.syntra-ab.be/veiligheidsmaatregelen-covid-19