Misschien was ons nieuwe logo je al opgevallen? Enkele weken geleden hebben we samen met alle andere Syntra-koepels beslist dat het tijd was om ons logo eens op te frissen. Het vorige logo was immers al ruim 15 jaar in gebruik en niet echt meer bij de tijd.

Nieuw logo en nieuwe huisstijl voor Syntra

Samen met het nieuwe logo hebben we ook onze volledige huisstijl onder handen genomen en die zal nu stelselmatig overal worden doorgevoerd.

Als docent kan je zeker ook bijdragen aan een succesvolle rebranding van Syntra AB. Maak je zelf een syllabus en/of een Powerpointpresentatie om je lessen te geven? Pas die dan ook aan aan de nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo alsook kant- en klare templates voor Powerpoint-presentaties en Word-documenten kan je downloaden op www.syntra-ab.be/logo en www.syntra-bizz.be/logo.
 

Logo AB