Start Me Up, het begeleidingstraject voor de succesvol ondernemer.

Meer dan ooit staat ondernemerschap centraal bij Syntra AB. Voor startende ondernemers hebben we dit cursusjaar de opleiding Start Me Up – Succesvol Ondernemer geïnnoveerd.

Start Me Up is er voor iedereen die zijn ondernemersidee wil aftoetsen via een kort begeleidingstraject. Heeft jouw cursist zin om zelf te ondernemen? Heeft hij of zij met het idee om zelf een zaak op te starten na de opleiding? Dan kan je hen adviseren om het Start Me Up-traject te volgen om zo hun idee concreter te maken.

De cursisten volgen een persoonlijk traject op maat van hun skills en ambities met behulp van een ruim aanbod van learning snacks.

Bovendien kunnen zij rekenen op de steun van een persoonlijke coach die hen begeleidt doorheen het traject om zo van hun ondernemersplannen succes te maken.

Start Me Up – Succesvol ondernemer is door de overheid erkend als een prestarterstraject. Een getuigschrift beroepskennis bij Syntra AB én een getuigschrift van Succesvol Ondernemer resulteren een officieel diploma.

Wil jij als docent meer weten over Start Me Up of wil je graag bijdragen aan dit ondernemerstraject? Contacteer dan onze ondernemerscoach: emmy.lee@syntra-ab.be .

Meer info over Start Me Up vind je via deze link: www.syntra-ab.be/start-me-up. Cursisten kunnen een gratis intakegesprek aanvragen via www.syntra-ab.be/start-me-up/intake.