Vanuit Syntra Bizz, de commerciële afdeling van Syntra AB, horen we het volgende nieuws:

Sterke groei voor Syntra Bizz

We hopen en geloven dat we het ergste van Corona intussen gehad hebben. 2020 was niet gemakkelijk, maar vergeleken met wat we horen van andere commerciële opleidingsbedrijven, heeft Syntra Bizz nog heel goed stand gehouden. En sinds begin 2021 kunnen we terug aanknopen met stevige groei !

Een dikke merci aan alle docenten/trainers van Syntra Bizz die dit mee mogelijk maken.

Geef je al les bij Syntra AB en wil je ook freelance trainer worden voor Syntra Bizz? Denk je of weet je met welke opleidingen we ons aanbod succesvol zouden kunnen uitbouwen? Laat het ons weten.

Suggesties en ideeën voor open trainingen kan je doorgeven aan onze productmanagers:

  • jeroen.dutoy@syntra-bizz.be voor alle opleidingen rond verkoop, marketing, management en professionele vaardigheden, vastgoed, talen en redactie, coaching en HR.
  • maarten.gorissen@syntra-bizz.be voor alle opleidingen rond IT en grafische en audiovisuele toepassingen
  • jan.leys@syntra-bizz.be voor alle opleidingen rond elektro en techniek, bouw, groenvoorziening, veiligheid, preventie en milieu, voertuigen en metaal en transport en logistiek en energie en HVAC.

Ken je bedrijven of organisaties die behoefte hebben aan een bedrijfsopleiding op maat (al dan niet in-company), geef dit dan zeker door via opmaat@syntra-ab.be

Succesvolle audit KMO-Portefeuille voor Syntra Bizz

Syntra Bizz is erkend als dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Door deze erkenning kunnen KMO’s tot 30% besparen op de kosten van een opleiding gegeven door Syntra Bizz. Dit geldt zowel open opleidingen als voor in-company-opleidingen. Deze erkenning is voor Syntra Bizz een zeer belangrijke commerciële troef; in 2020 maakten immers niet minder dan 1500 van onze klanten hiervan gebruik. Onlangs is Syntra Bizz geauditeerd in kader van de hernieuwing van de erkenning voor de volgende 5 jaar. Deze audit is goed verlopen en we rekenen er dan ook op dat we gerust zijn voor de volgende 5 jaar. De Vlaamse Overheid moet dit eerst wel nog formeel bevestigen. We verkopen het vel van de beer dus nog niet, maar de volgende opmerking van de auditor op het verslag geeft alvast vertrouwen: “Goed gestructureerde organisatie dankzij sterk geautomatiseerde systemen die continu verbeterd worden.”

Extra collega gezocht

Om de verdere groei van Syntra Bizz mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega-product manager.

Ken je mensen die aan het profiel beantwoorden, aarzel dan niet om de vacature te delen.

Naar de vacature