Als je een professionele opleiding AutoCAD, Revit of Fusion 360 volgt aan Syntra AB of Syntra Bizz, krijg je een jaar lang gratis educatieve toegang tot de software van Autodesk. Je kan je eigen account maken en het programma dan ook thuis gebruiken. *

BELANGRIJK: maak vóór de start van de lessen (thuis) je account aan, ook al ga je werken op de computers die wij op de campus voorzien. We gaan met deze accounts immers meteen aan de slag bij aanvang van de lessen. Niet vergeten dus, want anders kan je je projecten niet opslaan.

Volg onderstaande stappen voor het aanmaken van je account:

Surf naar https://www.autodesk.com/education/home
Klik op “Get Products” en vervolgens “Get Started”
Kies voor “Student” + “University/Post-Secondary” en geef de rest van je gegevens in
Creëer je account en open de mail die je ontvangt (check ook je SPAM-folder!)
Typ bij Name of educational institution “Syntra” en kies het eerste resultaat. Geef vervolgens de periode op waarin je de opleiding volgt
Daarna zal je normaal gezien gevraagd worden om een bewijs te uploaden dat je daadwerkelijk een opleiding volgt. Dit bewijs vind je terug in in het “Cursistenportaal” (via MijnSyntra)
Ga via “Documenten” en “Attesten” naar “Inschrijvingsdocumenten”. Hier kan je een PDF van je inschrijvingsformulier downloaden, dat je vervolgens kan uploaden bij Autodesk (opgelet: je dient dit te doen binnen de 14 dagen na het aanmaken van je account!)
Klaar! Je kan nu de Educational Software gebruiken gedurende 1 jaar.

* Deze educatieve toegang wordt verleend door Autodesk, Syntra AB heeft hier geen rechtstreekse invloed op. Wij kunnen dus niet garanderen dat zij hun beleid hieromtrent in de toekomst veranderen. Bovenstaande info werd voor het laatst aangepast op 1 oktober 2022.