opleiding slager

Week van de slager

Tijdens de Week van de Slager, van 16 tot 22 april, wil de sector jongeren warm maken voor deze veelzijdige en boeiende job. Slager is al enkele jaren erkend als knelpuntberoep door de VDAB en zowel zelfstandigen, supermarkten als vleesverwerkingsbedrijven smeken om goed opgeleid personeel.

Bij Syntra AB bieden we de praktijkgerichte opleiding Slager-spekslager aan in drie verschillende trajecten:

Jongeren van 15 tot 25 jaar kunnen terecht in de Leertijd. Combineer 1 dag les met 4 dagen praktijk op de werkplek en behaal je secundair diploma. 87 % van de afgestudeerden vindt bovendien direct een job!

Wil je jezelf bij- of omscholen na je uren? Dan is onze opleiding in het  avondonderwijs iets voor jou. Deze cursus mag je volgen als je minstens 18 jaar bent of als je voldaan hebt aan de leerplicht.

Vanaf september 2018 zal Syntra AB in samenwerking met de VDAB (Leuven) en CVO VTI (Leuven) ook een onderwijs kwalificerend traject aanbieden in en rond onze campus Leuven.

Cursisten (werkzoekenden die ingeschreven zijn bij de VDAB) volgen een intensief programma van algemene vorming, beroepskennis en werkplekleren om hun getuigschrift van Slager-spekslager te behalen.

Benieuwd naar de sfeer in de les? Check ons YouTubekanaal!

 

Syntra Blog

View the latest blog messages from Syntra AB

View all articles
sofie vanrafelghem
Artikel

Leer alles over bieren met Sofie Vanrafelghem

‘In de hemel is geen bier, daarom drinken wij het hier’ is een leuze die je in veel biercafé’s terugvindt. België is dan ook hét land van de bieren met een grote diversiteit aan biersoorten en een rijke traditie van bierbrouwen die teruggaat tot de middeleeuwen.

microgroenten kweken
Artikel

Microgroenten kweken, hoe doe je dat?

Microgroenten winnen aan populariteit en dat is meer dan terecht! Met hun unieke smaken en texturen geef je al je gerechten een verrassende twist. Leer ze nu zelf kweken in onze opleiding van 1 sessie.

barista
Artikel

Start je eigen koffiebar

De koffiebars rezen de voorbije jaren als paddenstoelen uit de grond, maar ondertussen is deze markt matuurder geworden. De hobbyisten gaan er stilaan uit. Bij het runnen van een rendabele koffiebar komt meer kijken dan lekkere koffie en socialisen met klanten. 

bakker
Nieuws

Erkende Syntra AB-opleidingen voor knelpuntberoepen

Ben je werkzoekend of wil je een carrièreswitch maken waarbij je een grote kans hebt om snel werk te vinden? Dan is een opleiding tot een knelpuntberoep zeker iets voor jou. Ben je graag met voeding of beauty bezig, of heb je liever iets technisch? In ons aanbod vind je vast wat je zoekt.