Start and duration
  • Contact our counselor
Location
  • Not available yet.
Type of training
  • Certificate

Save money on your schooling
  • Are you entitled to a scholarship? Syntra Leertijd is licensed for this.

Tegelzetter Leertijd: why follow this course?

Betegeling is uiterst duurzaam en buitengewoon praktisch, zeker in keukens, badkamers en andere ruimten die een doorgedreven hygiëne vereisen.
Op basis van een tekening of op aanwijzing bekleed je wanden, vloeren, trappen, dorpels, vensterbanken of terrassen met keramische tegels en/of tegels in natuursteen.
Een secuur werk dat zowel materiaalkennis als handigheid vereist.

Je voert elke opdracht haarfijn uit. Je weet perfect hoe je de ondergrond voorbereidt, om het even welke tegel op maat snijdt of uitsparingen voor stopcontacten en leidingen voorziet.
Ook het voegwerk verzorg je tot in de puntjes.
Je werkt voor een aannemer of als zelfstandige, meestal in een klein team of alleen en zelden of nooit op grote hoogte.

Program

De opleiding tegelzetter duurt 3 jaar. Je leert alles over het maken en lezen van tekeningen, de voorbereidingen van de werken, het aanbrengen van de dekvloer, het uitzetten van het werk, het verzagen en aanbrengen van wand- en vloertegels en speciale tegeltechnieken. Bovendien bieden we je, onder bepaalde voorwaarden, de mogelijkheid om je diploma secundair onderwijs te behalen.

 

For who

Target audience

Elke jongere met een gezonde interesse in de bouw die houdt van afwisselend werk.

Om aan deze opleiding te kunnen beginnen moet je minimaal 15 jaar zijn en de eerste twee jaren van het secundair onderwijs achter de rug hebben (Geslaagd of niet geslaagd).

  • Campus Antwerpen
€314.60 €260.00