steven meel

Ontmoet je docent: Steven Meel

Steven Meel gaat in zijn marketing- en salesopleidingen voor een praktijkgerichte aanpak en geeft zijn jarenlange ervaring in de reclame- en mediasector met veel passie door als consultant.

Steven Meel is onze docent die je graag zal begeleiden in de basisopleiding sales. Hij werkte in verschillende reclamebureaus, heeft een dosis ervaring in retail en bouwde een carrière uit in offline en online media. In elk bedrijf speelde sales steeds een hoofdrol in zijn professioneel leven. Hij werkte in verschillende functies van accountmanager tot commercieel directeur zodat zijn ervaring ook echt relevant is om deze opleiding ook voor jou succesvol te maken.

Tegenwoordig werkt Steven als consultant in sales, marketing en communicatie en helpt hij bedrijven om een succesvolle marketingmix op te zetten. Daarbij kunnen videomarketing, YouTube en Instagram uiteraard niet meer ontbreken.

Luisteren is één van de belangrijkste troeven van een goede sales.

“Toen ik 4 was, dachten mijn ouders dat ik advocaat zou worden. “Hij kan het nogal uitleggen”, zeiden ze. Advocaat ben ik echter nooit geworden. Ik kan het nog steeds goed uitleggen, maar eigenlijk verkies ik om te luisteren naar mensen, naar klanten. ​Luisteren is één van de belangrijkste troeven van een goede sales.”

Deze training is uitermate interessant voor wie succesvol wil verkopen. Heb je al je eerste stap gezet in een commerciële job? Of ambieer je een carrièreswitch met misschien wel meer verantwoordelijkheid?

Dankzij de praktische aanpak en de combinatie van het meteen inoefenen van de aangereikte theorie is het ook een erg leuke opleiding. Je krijgt niet alleen erg veel tips & tricks aangereikt, maar je tankt ook een enorme dosis goesting om meteen aan de slag te gaan.

Zo leer je de klant beter te begrijpen door verschillende klantentypes te bestuderen. Ook bekijk je hoe een onderhandeling precies verloopt en je leert afsluiten. Close the deal en verkoop sneller en efficiënter. Verder zijn ook de opleidingen cold calling en onderhandelingstechnieken bijzonder interessant.

Wil je ook graag succesvol worden in persoonlijke verkoop in een B2C of B2B-omgeving, dan zijn deze opleidingen zeker voor jou. 

Ontdek de opleiding

 

 

Basisopleiding Sales

Syntra Blog

View the latest blog messages from Syntra AB

View all articles
WordPress bij Syntra AB
Artikel

9 Gouden Wordpress tips

Met WordPress bouw je unieke websites in alle vormen en formaten op een snelle en gebruiksvriendelijke manier. Ontdek hieronder onze 9 gouden WordPress tips.

email marketing werkt
Artikel

E-mailmarketing loont. Tips voor een effectieve e-mail marketing

Het lijkt wel of online marketing in de hoek zit waar de klappen vallen. Sommige marketeers of zaakvoerders trekken het nut van e-mailmarketing in twijfel en poneren stellingen als: "Mensen lezen geen mails meer” of “Je mag niet meer mailen omwille van GDPR".

Artikel

5 tips om de conversie van je website te verhogen

Het conversiepercentage van een website (het aantal bezoeken dat uitmondt in een actie) is zowat de graadmeter voor het succes van een site. Een positieve evolutie van het conversiepercentage zorgt direct voor meer resultaat, zonder dat daarvoor meer bezoekers moeten worden gevonden. Er zijn heel wat manieren om de conversie van je site te beïnvloeden. Docent Lieven Van De Velde somt er hier 5 op.

25April

Event

Openklasweek voltijdse dagopleidingen (23 - 27 april)

Twijfel je nog aan je studiekeuze? Wil je graag een les bijwonen? Schrijf je in voor de open klasweek. Naast het bijwonen van een les, krijg je die dag ook een antwoord op al je vragen rond studiemogelijkheden, leerinhouden, stages en opleiding in een leerbedrijf.