Start and duration
 • There is no start date available yet, we'll keep you posted when available.
Location
 • Not available yet.
Type of training
 • Further training
Save money on your schooling
 • KMO Wallet
 • Training vouchers

Professioneel communiceren in het Frans: beginners (online): why follow this course?

Wil je zo snel mogelijk kunnen spreken en communiceren in het Frans? Wil je tegelijkertijd comfortabel les volgen thuis achter je computer? Dan is deze opleiding ‘fait pour toi’! 

Volg comfortabel les achter je computer. Je hebt geen last van files en verliest geen tijd aan verplaatsingen. Het enige wat je nodig hebt, is stabiel internet, een camera en een koptelefoon met een geïntegreerde microfoon. 

In deze opleiding ga je echt aan de slag met de taal: de docent hanteert een interactieve methode waarbij we maximaal inzetten op (mondelinge) communicatie. In de les doen we mondelinge oefeningen, simulaties, conversaties, enz. En uiteraard verbetert je docent je waar nodig én met een heldere uitleg. Elke les voel je je merkbaar vooruitgaan.  Onze aanpak is snel en doelgericht: we richten ons op actieve communicatie en vermijden passieve oefeningen die je even goed thuis kan maken. 

We laten maar 6 cursisten per online groep toe. Zo garanderen we een interactieve opleiding waarin iedere cursist spontaan kan spreken en maximaal aan bod komt.

Telefonisch intakegesprek

Onze trainer of taalexpert belt je twee weken voor de opleiding op voor een kort telefonisch intakegesprek. Zo kunnen we snel en correct uw actieve spreek- en begripsniveau in de taal inschatten. 

 

Over de docent

Al onze docenten Frans zijn gediplomeerd en hebben een brede ervaring in professioneel Frans voor verschillende sectoren en profielen. Ze staan garant voor een interactieve training op maat van de groep en bovenal voor tevreden cursisten.

Program

De docent bepaalt het programma op maat van je groep. Elke opleiding is uniek: we gaan niet uit van een standaardprogramma maar laten de inhoud afhangen van jouw noden, doelstellingen en die van je medecursisten. 
De opleiding bestaat uit een mix van grammatica, woordenschat en professionele thema’s op maat van de groep. We richten ons maximaal op interactie, spreken en begrijpen tenzij de groep ook een stukje les aan schriftelijke communicatie wil besteden. 

For who

Target audience

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen zonder voorkennis in het Frans of met een heel beperkte voorkennis. Communiceer je al in het Frans? Kan je al een gesprekje voeren? Dan schrijf je je best in voor onze opleiding voor gemiddeld/gevorderd niveau.

What after course Professioneel communiceren in het Frans: beginners (online)

Naast digitale overzichten en documenten op maat van je groep krijg je van je docent ook tal van tips en interessante links (websites, e-learning, enz). Zo kan je ook buiten je lessen verder actief blijven in het Frans en dompelen we je helemaal onder in de taal.

Snelcursus Spaans

/8 sessies (24u)

 • Campus Antwerpen
 • Campus Mechelen
 • Or on your location
€393.25 €325.00

Snelcursus Duits

/8 sessies (24u)

 • Campus Antwerpen
 • Or on your location
€393.25 €325.00

Snelcursus Italiaans

/8 sessies (24u)

 • Campus Antwerpen
 • Or on your location
€393.25 €325.00