Real Estate Awards

Oud-cursisten scoren tijdens Real Estate Awards

In Hotel de la Poste reikte CIB Vlaanderen vorige week de De Real Estate Awards 2016 uit. Tussen de laureaten vinden we elk jaar enkele oud-cursisten terug. Dit jaar konden we rekenen op twee mooie ereplaatsen. 

Met De Real Estate Awards 2016 worden ondernemers, studenten en organisaties uit de vastgoedwereld in de bloemetjes gezet. 

In de categorie “Vastgoedstudent van het jaar" waren er drie van de tien genomineerden Syntra-AB cursisten. Ilse Goris voor campus Leuven, Nancy Maes voor campus Turnhout en Peter Brems voor campus Antwerpen. Het was die laatste die een knappe derde plaats in de wacht sleepte.

In de categorie “Vastgoedondernemer van het jaar" was het een leuk weerzien met oud cursist Johan Heylen. De ex-cursist van Syntra Turnhout, greep jammer genoeg naast de hoofdprijs, maar stond toch maar mooi op het podium te blinken met zijn kantoor Heylen Vastgoed, dat hij na zijn opleiding heeft opgestart. 

Johan vertelt over zijn vastgoedkantoor in dit presentatie filmpje.

Zelf op zoek naar een korte of lange opleiding in de vastgoedsector? Neem een kijkje in ons uitgebreid aanbod vastgoedopleidingen!

Syntra Blog

View the latest blog messages from Syntra AB

View all articles
tips vastgoedfotografie
Artikel

Vastgoedfotografie: tips om panden in de kijker te zetten

Vrijwel alle kandidaat-kopers of huurders starten hun zoektocht op het internet met een aanbod van honderden panden. Met vastgoedfotografie zorg je voor goede foto's die opvallen, de interesse prikkelen en de sfeer in een woning zetten.

Interieurstylist
Artikel

Met vastgoedstyling een huis of appartement sneller verkopen

Veel kandidaat-kopers of huurders zijn op zoek naar een pand waarmee ze een klik hebben, met vastgoedstyling kan je de kans op die klik groter maken. De aankoop van een huis of appartement is een zaak van het hoofd én het hart.

BIV vastgoedopleiding marketing
Artikel

Vastgoedmarketing: BIV-erkende opleiding

Wil je je immokantoor meer in de kijker zetten en meer leads aantrekken?
Wil je een omzetgroei realiseren of huizen en appartementen sneller verkopen?
Welke meerwaarde biedt jouw vastgoedkantoor en hoe ga je je positioneren in een concurrentiële markt?

 

syndicus sterk in de schoenen
Artikel

Sta jij als syndicus sterk in je schoenen?

De vastgoedsector boomt nog steeds. Maar door de schaarsheid van bouwgronden wordt er nog meer in de hoogte gebouwd. Nog meer appartementen dus of gebouwen waar de bewoners dicht bij elkaar leven en een aantal ruimten moeten delen.