Doe beroep op onze middelen en expertise. Met verschillende organisaties en bedrijven werden al echte win-win, langdurige samenwerkingen opgezet.

Vraag je offerte

Door ons uitgebreid netwerk van docenten, de faciliteiten op drie campussen, onze administratieve en commerciële slagkracht is Syntra AB de uitgelezen partner voor diverse organisaties die opleidingen willen integreren in hun aanbod naar leden en/of klanten. 
 

Enkele van onze partnerships en projecten
Zorgpro

Samen met Zorgpro werkten we een volledig opleidingstraject uit voor woonassistenten. De opleiding "woonassistent" bestaat uit 7 individuele modules die we samen op de markt zetten. 

 

Mederi

Met Mederi ontwikkelden we een aanbod voor zelfstandige thuisverplegers. Vaak missen zij de praktische omkadering van het zelfstandige statuut. Samen met Mederi werkten we een programma uit om hierin tegemoet te komen.

www.mederi.be

Federatie van Aluminiumconstructeurs (FAC)

Federatie van Aluminiumconstructeurs (FAC) is sinds enkele jaren vaste partner van Syntra AB voor hun sectorgerichte opleidingen. Wij doen de praktische omkadering voor enkele van hun opleidingen, gaande van inschrijvingen tot facturatie en het voorzien van de didactische ruimte.

www.fac-belgium.eu

Consulta en BVV

Samen met Consulta en BVV organiseren we sinds enkele jaren de opleidingen “gespecialiseerd voetverzorger voor reuma-patiënten” en “gespecialiseerd voetverzorger voor diabeten”. Ook hier verzorgen wij de praktische omkadering.

www.consulta.cc en BVV (Belgische Vereniging voor Gespecialiseerde Voetverzorgers)

Vragen? We helpen je graag verder

Debbie Van Gossum
Teamleader Opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Joost Van de Vijver
Directeur Marketing & Business Development

Joost Van de Vijver

03 451 99 00
Onze klanten
Janssens Field Services Incompanytraining

"Samen met Syntra Bizz vonden we snel de juiste trainers voor onze medewerkers"

"We hebben geïnvesteerd in een uitgebreid opleidingstraject tot alarmtechnicus bij Syntra Bizz. In deze opleiding wilden we dat onze personeelsleden op korte termijn verschillende certificaten behaalden en een breed scala aan technische skills onder de knie kregen."

Hubo België Incompanytraining

"Syntra Bizz combineert een inhoudelijk goede opleiding met flexibiliteit"

Voor Hubo België stelden de medewerkers van Syntra Bizz, opleidingen MS Excel samen. Er werd op vraag van Hubo gewerkt met verschillende niveaugroepen om het maximale uit de opleiding te halen. 

Lenthe De Pauw

Lenthe ging van modeliefhebber naar fashiongoeroe

Sinds ze afstudeerde als Modevormgever in 2022, zit het Lenthe De Pauw allemaal mee. Na het organiseren van een modeshow als afsluiter van de opleiding en in de finale van de LolaLiza Fashion School te belanden, is ze nu aan de slag bij Essentiel Antwerp.

Lore De Bock Kinderbegeleidster

Na de opleiding Kinderbegeleider meteen aan het werk? Lore deed het!

Lore De Bock volgde de opleiding Kinderbegeleider baby's en peuters en ze is intussen aan de slag in het kinderdagverblijf waar ze haar stage deed.