Bij Syntra Bizz maken we opleidingen op maat van jouw medewerkers en jouw bedrijf. Flexibel, op maat en met onmiddellijk resultaat. 

Vraag je offerte

Uw voordeel
Op maat

De opleiding wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf, volledig op basis van jullie specifieke vereisten én met actuele cases of voorbeelden uit jouw bedrijf. Op deze manier wordt de cursus heel herkenbaar voor jouw medewerkers. Het is evident dat we rekening houden met de reeds eerder opgedane kennis, competenties en ervaring van de medewerkers. We willen immers geen open deuren intrappen en dingen aanleren die ze al kennen. 

Voordelig

We werken met vaste groepsprijzen en komen in aanmerking voor verschillende subsidies zoals de KMO-portefeuille. Dit maakt de opleiding heel voordelig.

Erkend voor de kmo-portefeuille
Flexibel

Jij bepaalt zelf waar en wanneer de opleiding doorgaat. We kunnen vrijwel iedere opleiding ook online organiseren. Uiteraard kan dit niet zomaar met praktijkgerichte opleidingen, maar waar het kan zetten we hier zeker sterk op in.

Onmiddellijk resultaat

Al onze docenten staan in de praktijk waardoor ze concrete en bruikbare tips geven die jouw medewerkers direct kunnen toepassen. Je ziet onmiddellijk resultaat. Zij hebben ook de nodige ervaring om ook hun online lessen boeiend en interactief te maken én te houden.

Eén aanspreekpunt

Je hebt één aanspreekpunt voor al jouw vragen. Wij zijn thuis in heel diverse sectoren en kunnen daardoor opleidingen aanbieden voor arbeiders én bedienden.

Onbeperkte mogelijkheden

Wij staan open voor diverse samenwerkingsmodellen. Wens je onze opleidingen intern vrijblijvend aan te bieden (open aanbod principe)? Wens je samen een opleiding te ontwikkelen en in de markt te zetten? We bekijken graag wat mogelijk is.

Wij denken ook met jou mee hoe wij eventueel het L&D-beleid van jouw bedrijf efficiënter kunnen aanpakken. Hiervoor hebben we een aantal tools die graag ter beschikking stellen van jouw bedrijf.

Grote regio

Wij beperken ons qua regio niet enkel tot de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij geven maatopleidingen zowel in het verste puntje van West-Vlaanderen als in het noorden van Limburg.

Wij starten met een intakegesprek

Via een intakegesprek met de docent, de geïnteresseerde cursisten en hun leidinggevende kunnen wij de reeds bestaande competenties van jouw collega's of medewerkers aftoetsen en samen ontdekken hoe we hen op basis hiervan kunnen laten doorgroeien. Wij verkopen dus eigenlijk geen maatopleiding maar gewoonweg een persoonlijke coaching van jouw medewerker.

Vragen? We helpen je graag verder

Debbie Van Gossum
Teamleader Opleidingsadviseurs

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Jeroen Dutoy
Productmanager

Jeroen Dutoy

Financiën
Management
Sales, marketing en communicatie
Vastgoed

Paul de Loose
Productmanager

Paul de Loose

Elektro & Techniek
Energie & HVAC
Transport en logistiek
Voertuigen en metaal

Maarten Gorissen
Productmanager

Maarten Gorissen

Grafische en multimedia
Informatica

Zeno De Ryck
Productmanager

Zeno De Ryck

Bouw
Elektro & Techniek
Energie & HVAC
Groenvoorziening
Transport & Logistiek
Veiligheid, preventie & milieu
Voertuigen & Metaal
Zorgverlening

Brigitte Wauters
Productmanager

Brigitte Wauters

Beauty & Wellness
Dieren
Horeca & Voeding
Kunst, antiek en creatief design
Mode & kledij
Sport
Toerisme
Zorgverlening

Joost Van de Vijver
Directeur Marketing & Business Development

Joost Van de Vijver

03 451 99 00
Onze klanten
Janssens Field Services Incompanytraining

"Samen met Syntra Bizz vonden we snel de juiste trainers voor onze medewerkers"

"We hebben geïnvesteerd in een uitgebreid opleidingstraject tot alarmtechnicus bij Syntra Bizz. In deze opleiding wilden we dat onze personeelsleden op korte termijn verschillende certificaten behaalden en een breed scala aan technische skills onder de knie kregen."

Hubo België Incompanytraining

"Syntra Bizz combineert een inhoudelijk goede opleiding met flexibiliteit"

Voor Hubo België stelden de medewerkers van Syntra Bizz, opleidingen MS Excel samen. Er werd op vraag van Hubo gewerkt met verschillende niveaugroepen om het maximale uit de opleiding te halen. 

Lenthe De Pauw

Lenthe ging van modeliefhebber naar fashiongoeroe

Sinds ze afstudeerde als Modevormgever in 2022, zit het Lenthe De Pauw allemaal mee. Na het organiseren van een modeshow als afsluiter van de opleiding en in de finale van de LolaLiza Fashion School te belanden, is ze nu aan de slag bij Essentiel Antwerp.

Lore De Bock Kinderbegeleidster

Na de opleiding Kinderbegeleider meteen aan het werk? Lore deed het!

Lore De Bock volgde de opleiding Kinderbegeleider baby's en peuters en ze is intussen aan de slag in het kinderdagverblijf waar ze haar stage deed.