Wil je meer weten over een opleiding? Ben je benieuwd naar de aanpak van de docent? Kom je graag de sfeer in onze campus proeven? Wij zetten de deuren voor jou open tijdens de "Open Campusdagen". Passen onderstaande data jou niet? Je kan je ook informeren op de onlineinfoweek. Ontdek welke opleidingen matchen met jouw interesse en stel je vragen aan ons klantencentrum.

Open campus donderdag 23 mei 2019 in campus Mechelen (18-21u)

Inhoud links

Wat mag je verwachten?

 • Een enthousiast onthaal met een biertje en een hartig hapje
 • Maak kennis met het Mechels opleidingsaanbod
 • Stel je vragen aan medewerkers & docenten
 • Focus op IT-opleidingen
 • Gratis infosessies - inschrijven is verplicht
  19u10 > Devops: wanneer operations & developers efficiënt samenwerken,  Wim Peeters -  eigenaar OpenICT
  19u40 > Ethical hacking: security wint aan belang – wat moet je kunnen om in deze sector aan de slag te gaan - Davinsi Labs
  20u10 > Digital skills: reis mee naar Digitalis, het land van de digitale revolutie Thierry Geerts – Country Director Google Belgium

Schrijf je in voor de infosessies

Inhoud rechts

Thierry Geerts, Country Director Google Belgium

"Mijn techno-optimisme is alleen maar gegroeid sinds ik in 2011 bij Google aan boord ben gestapt. Ik heb de voorbije jaren vanop de eerste rij gezien welke concrete impact nieuwe, innovatieve technologieën op het leven van heel grote groepen mensen kunnen hebben. Bij de overheid leeft het besef dat we dringend op de digitale trein moeten springen, maar dat leidt vooralsnog tot onvoldoende versnelling."

Bron: Bloovi 31/05/2018

Reis mee naar Digitalis met Thierry op donderdag 23 mei, campus Mechelen. Schrijf je in voor deze gratis infosessie.

Wat na een Syntra-opleiding?

Een Syntra-opleiding is vaak de eerste stap naar een nieuwe job, een carrièreswitch of het uitbouwen van een eigen zaak. Lees de verhalen van onze cursisten en ontdek hoe zij hun dromen waarmaken.

Succesvol ondernemen. Wij helpen jou op weg.

Kies jouw persoonlijk "Start me up" traject en start succesvol als zelfstandige.
Gratis intakegesprek en keuze tussen 18 ‘learning snacks’.
Werkzoekenden of deeltijds werkenden komen in aanmerking voor het project Maak werk van je zaak
 

* geldig van 10 t/m 31 mei, enkel voor langlopende en voltijdse opleidingen, niet cumuleerbaar met andere kortingen en beperkt tot max 100 EUR.

Cursisten vertellen

Alle succesverhalen

Glen werd Sportverzorger - Fitness instructeur dankzij deze opleiding.

Glen Jacobs volgde de opleiding sportverzorger – fitnessinstructeur bij Syntra AB. Tegenwoordig doet hij zijn droomjob als zaakvoerder van zijn eigen sportcentrum.

Na 14 jaar een carrièreswitch door de opleiding opticien

Velen dromen over een ander beroep. Sommigen zetten ook effectief de stap en starten met een Syntra-opleiding om die droom te kunnen realiseren. Natalie waagde de sprong. Met succes!

Een job op wieltjes: rijschoolinstructeur

Christian Jacobs volgde bij Syntra AB de opleiding Rijschoolinstructeur in 2012. Ondertussen werkt hij al enkele jaren vast als instructeur bij VAB en hij doet de job nog steeds even graag. 
 

Evelien Van Eetvelde Data-analist

Van Syntra-cursist tot Syntra-collega

Evelien Van Eetvelde volgde de opleiding Data-analist bij Syntra AB in Mechelen. Sinds een paar maanden is ze aan de slag op de IT-afdeling van de centrale zetel van Syntra AB in Antwerpen.