UPDATE: het fysieke infomoment van zaterdag 16 mei is geannuleerd (Corona). Op woensdagavond 2 september 2020 zetten we de deuren open van campussen Antwerpen, Leuven en Mechelen. Nog niet zeker welke opleiding bij je past? Doe de test en kom het te weten!

Opleidingsaanbod per campus

In onze campussen zijn er tijdens de infomomenten ook een heleboel demo's en workshops. Zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleiding. Het is belangrijk dat je naar de campus gaat waar je opleiding plaatsvindt.

Inschrijven?

Je kan inschrijven voor een opleiding tijdens de infomomenten, in je campus of via de website (24/7). Aarzel niet want het aantal plaatsen is vaak beperkt. Succes!

Wat na een Syntra-opleiding?

Een Syntra-opleiding is vaak de eerste stap naar een nieuwe job, een carrièreswitch of het uitbouwen van een eigen zaak. Lees de verhalen van onze cursisten en ontdek hoe zij hun dromen waarmaken.

Succesvol ondernemen. Wij helpen jou op weg.

Kies jouw persoonlijk "Start me up" traject en start succesvol als zelfstandige.
Gratis intakegesprek en keuze tussen 18 ‘learning snacks’.
Werkzoekenden of deeltijds werkenden komen in aanmerking voor het project Maak werk van je zaak
 

Cursisten vertellen

Alle succesverhalen

Cursist KNX domotica wint prijs van €1000!

Geert Dooms volgde de opleiding KNX Domotica. Hij legde een bijna foutloze eindproef af en mocht van de KNX Association de gratis licentie voor ETS5 Professional in ontvangst nemen. Een prijs van zomaar eventjes €1000!

“We kennen onze cursisten en hun verhaal”

Lisa Van Meulder is docent in de voltijdse opleiding Meertalig administratief bediende in Leuven, waarvoor ieder jaar een 20-tal cursisten, vooral dames, zich inschrijven.

3D Artist na een jaar opleiding

Frank Saint-Ghislain volgde bij Syntra AB de opleiding 3D Artist. Die kennis past hij nu dagelijks toe in zijn job als concept artist bij game en film producent Cyborn.

personal stylst

Styliste Sandra beleeft haar passie voor mode in haar beroep.

Styliste Sandra Van Der Auwera studeerde 15 jaar geleden af als kleur- en stijlconsulent bij Syntra in Mechelen. Tegenwoordig staat ze zelf voor de klas in de opleiding Personal Stylist.