Inhoud

Alle lessen op de campussen blijven geschorst tot en met 19 april, mogelijks tot en met 3 mei. We begrijpen dat dit een vervelende situatie is maar we zoeken constant naar oplossingen. Daarom richten wij al onze pijlen op online leren voor onze lopende opleidingen. Onze docenten zetten zich maximaal in om zoveel mogelijk van de lopende lessen online aan te bieden. Cursisten die in aanmerking komen voor een online gedeelte van hun opleiding worden persoonlijk op de hoogte gehouden.

Op dit moment volgden al meer dan 150 docenten het webinar ‘Big Blue Button’ en geven nu verschillende lessen online. Er zijn ondertussen al meer dan 200 online lesmomenten doorgegaan verspreid over 50 verschillende opleidingen. In totaal volgden al meer dan 500 cursisten een online les.

We willen je nogmaals bedanken voor je geduld en hopen dat iedereen begrip kan opbrengen voor deze uitzonderlijke situatie.

Verder wensen we jou van het volledige Syntra-team goede moed in deze lastige periode. Samen komen we erdoor en we kunnen niet wachten om je terug te mogen verwelkomen in onze campussen.