Inhoud

Ja dit kan. Er gelden wel een aantal belangrijke voorwaarden.  

  • Een annulatie dient altijd schriftelijk te gebeuren. Dit via volgende webpagina. Je kan ook langsgaan op de campus en daar een annulatieformulier invullen. De datum van ontvangst door Syntra is de datum die geldt voor toepassing van de annulatievoorwaarden. Het niet-betalen van de inschrijving, geldt niet als annulatie.  

  • Een annulatie dient ook steeds op tijd te zijn. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden per soort opleiding. Annuleer je te laat, dan dien je het volledige cursusgeld te betalen. Wij houden dan namelijk voor jou een hele opleiding een plaats vrij. De aanvang van de cursus is gelijk aan het aanvangsuur van de eerste sessie van de cursus.

  1. Kosteloos annuleren kan enkel tot 14 dagen vóór aanvang van de cursus. 

  2. Nadien worden annulatiekosten aangerekend.  

  3. Bij een cursus met minder dan 10 sessies, betaal je het volledig verschuldigde bedrag (100%). 

  4. Bij een cursus vanaf 10 sessies of meer, betaal je de helft van het volledig verschuldigde bedrag tot en met 6 dagen na aanvang van de cursus (50%).

  5. Bij een cursus vanaf 10 sessies of meer, betaal je het volledig verschuldigde bedrag vanaf de 7e dag na aanvang van de cursus (100%)

  6. Indien je pas inschrijft na het eerste geplande lesmoment (opleiding > = 10 lessen), dan kan je annuleren aan 50% tot en met 6 kalenderdagen na de eerstvolgende les.

Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden en bij het klantencentrum