Leerjobs is een opleidingstraject dat zich richt op werkzoekende jongeren die ten volle hun groeikansen willen benutten door een beroep te leren op de werkvloer. Leerjobs stoomt jou klaar voor het beroep dat je graag wil doen.

Inhoud links

Ons aanbod

Interesse? Contacteer Hylke

Inhoud rechts

Voor wie?

  • Ben je tussen de 18 - 29jaar?
  • Ben je werkzoekend en op zoek naar een praktijkgerichte job (in een knelpuntberoep)?
  • Wil je een beroep leren op de werkvloer en zo je kansen op werk drastisch verhogen?
  • Ondertussen al iets verdienen?

... dan is leerjobs iets voor jou!

Alle voordelen
Op de werkplek én met ondersteuning

Tijdens jouw traject doe je ervaring op door mee te draaien op de werkvloer. Je leert de kneepjes van het vak en vliegt er meteen in. Hierbij begeleidt een mentor van de werkplek jou doorheen je opleiding. Tijdens het gehele traject kan je ook rekenen op de ondersteuning van een trajectbegeleider van Syntra.

Flexibel traject

Voor zaken die je niet kan leren op de werkvloer, volg je lessen op een campus van Syntra. Zo vullen praktijk en theorie elkaar perfect aan. Jouw opleidingstraject wordt opgesteld op jouw maat en je kan flexibel instappen.

Praktijkgerichte proeven

Wanneer je er klaar voor bent, leg je een praktijkgerichte EVC-proef af. Tijdens die proef bewijs je dat je klaar bent om de job uit te voeren. Dat vormt meteen ook het einde van jouw opleidingstraject.

Vergoeding inbegrepen

Last but not least bouw je tijdens je opleiding sociale rechten op én heb je recht op een maandelijkse leervergoeding van minimum €687,99 bruto (bovenop je huidige vergoeding zoals werkloosheidsuitkering of leefloon)

Interesse of vragen?

Hylke Colpaert
Trajectbegeleider Leerjobs

Hylke Colpaert

0486 58 40 43
Leerjobs