Locatie
Neem contact
Openingsuren
maandag: 8:30 - 21:00 *
dinsdag: 8:30 - 21:00 *
woensdag: 8:30 - 21:00 *
donderdag: 8:30 - 21:00 *
vrijdag: 8:30 - 16:30 *
zaterdag: 8:30 - 12:00 *
zondag: gesloten
Lokalen

We hebben voor jou een gepaste ruimte, zowel voor overdag als voor 's avonds

Bekijk onze lokalen

Over deze campus

* De campussen van Antwerpen, Leuven en Mechelen zullen volledig gesloten zijn van
vrijdag 24 december 2021 tot en met 3 januari 2022. Van dinsdag 4 januari tem zaterdag 8 januari 2022 zijn we bereikbaar tussen 8.30u en 16.30u. Vanaf maandag 10 januari 2022 zijn we weer overdag en ’s avonds open, alsook op zaterdagochtend.

Syntra AB en Covid-19

Als erkende opleidingsinstelling baseren wij onze acties op de adviezen die we van de Vlaamse Overheid krijgen.
 

meer info
 

Syntra AB heeft campussen op 3 verschillende plaatsen in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Check de overzichtspagina voor een lijst van alle opleidingen van Syntra in Mechelen. Je vindt de campus eventjes buiten het centrum van Mechelen.

De Syntra-campus in Mechelen is bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen.

Bezoek onze infomomenten

Parkeergelegenheid

Er is ruime parkeerplaats achteraan de campus.

Andere toppers

Deze opleidingen starten binnenkort

Bekijk alle opleidingen

Ventilatieverslaggever

/2 sessies (6u)

 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
€338.80€280.00
 • Campus Antwerpen
 • Online
 • Campus Mechelen
 • Campus Leuven
 • Thomas More Kempen
 • Of op jouw locatie
€1089.00€900.00
 • Campus Antwerpen
 • Campus Mechelen
 • Campus Leuven
 • Thomas More Kempen
 • Of op jouw locatie
€1089.00€900.00
 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
€935.00€772.73
 • Campus Mechelen
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€1548.80€1280.00
Nico Van Espen
Opleiding Aannemer ruwbouw

"Nu ben ik zeker van alle normen en voorschriften"

Docenten

Kian Mohadjerin

Kian is een enthousiaste docent met een enorme passie voor alles wat met IT en specifiek Python te maken heeft en geeft zijn kennis met veel plezier door.

Rik Peetermans

Rik is een online marketing pro bij digitaal bureau Dazzle en gepassioneerd door data. Hij geeft met veel plezier zijn kennis en ervaring door aan zijn cursisten. Hij gebruikt voornamelijk Sendinblue en Mautic voor Marketing Automation. Verder heeft hij ruime ervaring met MailChimp, SharpSpring en HubSpot.

Sven Smouts

Sven is een gedreven Adobe-trainer met jarenlange ervaring die speelt met beelden. Voor hem hebben de Adobe-pakketten geen geheimen meer.

Christianne Rademakers

Christianne is een Adobe-trainer met tonnen praktijkervaring op de teller. Christianne geeft haar kennis met veel plezier en enthousiasme door aan haar cursisten.

Frederik Delfosse

Frederik is zaakvoerder van digital marketing agency Yellow Stripes en coach voor het digitale atelier van Google, Google Ads-specialisten en geeft zijn kennis en ervaring met veel plezier door aan zijn cursisten. Hij legt de nadruk op interactiviteit, zodat je al je vragen ivm concrete cases kan stellen.

Isidoor Mercken

Isidoor is BIM modelleur in zijn eigen tekenbureau en Revit-specialist. De opleiding is interactief, met voldoende ruimte voor vragen en feedback.

Hans Vandenbogaerde

Hans kan terugblikken op meer dan 30 jaar ervaring in alle verschillende hoeken van de IT-wereld, van project management tot IT-Business-alignment en IT-strategy. Hij is een inspirerende coach die veel ruimte laat voor vragen en interactie.

Bram Vandenbogaerde
Bram Vandenbogaerde

Hans is een gedreven IT'er met een passie voor programmeren en Python in het bijzonder. Hij geeft zijn kennis met veel plezier door aan zijn cursisten.

David Verhulst
David Verhulst

David Verhulst is een ervaren Adobe-trainer die zijn kennis graag doorgeeft aan zijn cursisten. Hij staat voor een creatieve en geduldige aanpak. Zijn opleidingen zijn praktijkgericht en onmiddellijk toepasbaar, met ruimte voor interactie en vragen. David zorgt ervoor dat iedereen mee is, ongeacht de ervaring.

David Loomans

David is een Office-trainer met massa's praktijkervaring. Hij is een technisch schrijver, een softwaretrainer, gespecialiseerd in Ms Office / Office 365, PowerQuery, PowerPivot, met 20 jaar ervaring in Training. Hij bouwt zijn lessen logisch op, laat ruimte voor interactie/vragen en werkt vooral erg praktijkgericht. Wat je leert, kan je dus meteen toepassen.

Lieven Van De Velde
Lieven Van De Velde

Lieven Van De Velde geeft al meer dan 18 jaar opleidingen search engine optimalisation (SEO), e-commerce, gebruiksvriendelijkheid van een website, sociale media (Facebook, Linkedin), Google analytics en e-mail marketing.
Daarnaast adviseert en coacht hij ondernemingen bij de optimalisatie van een website en online shop.

Artikel

Permanente vorming bij Syntra AB

Permanente vorming is een essentieel onderdeel van het beroep van vastgoedmakelaars. Door de verplichting om zich continu bij te scholen, streeft de sector naar kwaliteit in de noodzakelijke vaardigheden om een hoogstaande dienstverlening te bieden.

8 onmisbare competenties voor de wereld van morgen

We beseffen meer en meer dat onze carrière een lang leerproces zal zijn en levenslang leren een must is geworden. Vergaarde competenties zijn snel achterhaald.

Lokalen

Zoek je een geschikt lokaal voor een presentatie of een workshop? Een conferentieruimte nodig? Of een professioneel uitgerust pc- of praktijklokaal? Bij Syntra AB vind je een gepaste ruimte, zowel voor overdag als voor 's avonds. En dat aan scherpe all-in-prijzen.

Bekijk onze lokalen

Zo bereik je deze campus

Met de wagen

Gebruik volgend adres om je GPS in te stellen of bekijk ons adres op google maps om je route begeleiding te bekijken.

Adres

Met het openbaar vervoer

Wie met de trein komt, kan aan het station de lijnbussen 6 (Industrie Noord) of 500 (Mechelen – Rumst – Boom – Antwerpen) nemen. Lijn 6 heeft een halte vlak aan de campus. Neem je lijn 500, dan stap je best af aan de haltes Kouterdreef of Walemstraat. Vandaar is het nog 5 minuten wandelen.

Meer info vind je op de volgende websites