Bij Syntra AB vind je een open aanbod van meer dan 500 dag- en avondopleidingen, verspreid over 3 campussen. Op deze overzichtspagina vind je een volledige lijst, inclusief (verplichte) bijscholingen. Enkel geïnteresseerd in voltijdse dagopleidingen? Die vind je hier. We ontvangen je met open armen, maar met de nodige veiligheidsmaatregelen.

TipBen je werkzoekend? Droom je van een eigen zaak? Stap dan in het project "Maak werk van je zaak".

Opleidingskrant

 

De editie voor het najaar is klaar! We bundelen alle opleidingen in een leuke opleidingskrant. Kies uit honderden korte en lange trajecten in meer dan 20 verschillende sectoren. School je professioneel bij of geef een andere wending aan je carrière. Wil je graag weten wanneer de volgende editie verschijnt? Laat het ons weten.

Download de opleidingskrant

Bespaar tot 30% met de KMO-portefeuille

Syntra AB is een erkende opleidingsorganisatie

Syntra AB is een erkende opleidingsorganisatie. Dankzij deze erkenning kan je tot 30% subsidies krijgen voor opleidingen die het functioneren van het bedrijf verbeteren. Meer info op de pagina rond de kmo-portefeuille.

Inhoud links

Kom kennismaken

Op onze infomomenten zijn docenten aanwezig en helpen we je graag bij al je inhoudelijke vragen.

Bij onze medewerkers kan je terecht met praktische vragen (vlaams opleidingsverlof, vrijstellingen, inschrijvingen en betalingen).

Naar de infomomenten

Inhoud rechts

Blended learning

Voor Syntra is de "goesting" om te leren heel belangrijk. En we willen dat onze opleidingen toegankelijk zijn. Daarom zoeken we steeds naar de beste manier om een cursus aan te bieden.

Bij Syntra AB lopen al een aantal opleidingen waarbij lessen in groep met online leren worden gecombineerd: blended learning.

Wat is blended learning?

Annick Brems
Beheer kinderopvang

"Ik vind bij Syntra steeds concrete en zinvolle opleidingen"

Opleidingen (en Syntra) in beeld

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of agenda. 2-maandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Meld je aan