Duur en data
 • 7 sessies (totaal 28u)
 • Eerstvolgende startdatum: 07/11/2024
Locatie
 • Campus Antwerpen & online
Bespaar op je opleiding

Ben je klaar om de kracht van woorden te ontdekken? In deze dynamische module duiken we in de essentiële aspecten van copywriting en storytelling.

Copywriting en storytelling voor de Content creator: waarom zou je deze opleiding volgen?

Copywriting en Storytelling voor de Content Creator: Jouw Woorden, Jouw Verhaal!

Ben je klaar om de kracht van woorden te ontdekken? In deze dynamische module duiken we in de essentiële aspecten van copywriting en storytelling. Of je nu een blog wilt schrijven, social media wilt veroveren of een pakkende video wilt maken, deze module biedt je de sleutels tot succes.

Met onze interactieve lessen en praktische oefeningen, word je een meester in het creëren van overtuigende content. Schrijf je in en laat je woorden spreken! 📝🎙️

Deze module maakt deel uit van de volwaardige avondopleiding Content creator. Wil je voor de 'total package' gaan? Klik dan hier voor meer info!

Programma

 1. Fundamentals
  Leer de basisprincipes van effectieve copywriting. Van pakkende titels tot overtuigende call-to-actions, we behandelen alles wat je nodig hebt om je boodschap helder en beknopt over te brengen.

 2. Copywriting en Storytelling per Platform of Kanaal

  Ontdek hoe je je schrijfstijl aanpast aan verschillende kanalen. Of het nu gaat om een Instagram-post, een e-mailnieuwsbrief of een website, we leren je de juiste toon en aanpak.

 3. Trends en Tools
  Blijf up-to-date met de nieuwste trends in copywriting en storytelling. Leer hoe je emoties aanspreekt, merkverhalen vertelt en gebruikmaakt van creatieve technieken. Ontdek handige tools die je helpen bij het schrijven en bewerken.

Voor wie?

Doelgroep

De doelgroep voor deze opleiding omvat creatieve en innovatieve individuen met een passie voor het maken van content. Een achtergrond in communicatie, (online) marketing of social media is een troef, maar geen vereiste. Kortom, iedereen die effectieve (online) content wil leren maken of bestaande content wil optimaliseren, is welkom! 🚀

Extra info

 • De opleiding volgt het principe van BYOD (Bring Your Own Device). Je eigen laptop meebrengen is dus een must! Bij voorkeur een Windows PC met Office 365.
 • Syntra zorgt voor een Office 365 licentie.
 • Eventuele handboeken zijn niet in de prijs inbegrepen.
 • In onze opleidingen bieden we online cursusmateriaal aan. Dit is een bewuste ecologische keuze. Liever een uitgeprinte cursus? Je kan beroep doen op de printservice en thuisbezorging door partner Universitas. Deze service is niet inbegrepen in het inschrijvingsgeld.
 • Indien de inhoud van les zich er toe leent en de kwaliteit blijft (minstens) gegarandeerd, bestaat de kans dat enkele lessen online gegeven worden. De lessen die je dan van thuis uit volgt, lopen ofwel via een virtual classroom ofwel via zelfstudie van online lesinhoud. Zorg dat je een computer met geluid, webcam en internetverbinding ter beschikking hebt. Liefst een desktop of laptop. Een tablet wordt afgeraden.

Locatie & lesdata

Adres: Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

Naast fysieke lessen op de campus, zijn er ook online lessen voorzien binnen de opleiding.

Eerste jaarStartEindeDuur
donderdag18:4522:157 sessies

Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen.

 • € 125.00
 • 7 sessies (totaal 28u)

Prijs

ExclIncl
Kostprijs voor deze opleiding€103.31€125.00

Bespaar op je opleiding

 • kmo-portefeuille
 • Opleidingscheques

We hebben alle kortingen en voordelen gebundeld op één handige pagina. Ga naar overzicht.

Ook interessant voor jou

Bekijk alle opleidingen

Inleiding tot contentcreatie

/7 sessies (totaal 28u)

Nieuw
 • Campus Antwerpen & online
€125.00€103.31
 • Campus Antwerpen & online
€125.00€103.31

Sociale media voor de Content creator

/10 sessies (totaal 40u)

Nieuw
 • Campus Antwerpen & online
€180.00€148.76

Basis foto & video voor de Content creator

/11 sessies (totaal 44u)

Nieuw
 • Campus Antwerpen & online
€200.00€165.29