Duur en data
- (3u)
- Eerstvolgende startdatum: 05/08/2021
Locatie
- Campus Leuven
Kenmerken opleiding
- Professionele bijscholing
Bespaar op je opleiding
- kmo-portefeuille
opleidingscheques
Leren roken op de BBQ als een pro !
Culinaire workshop - Roken op de BBQ: waarom zou je deze opleiding volgen?
Roken is voor velen een culinaire uitdaging. Iets compleet nieuw. Of waarvan een eerdere poging zonder veel succes is afgelopen ... Met een goeie basiskennis geraak je echter over alle struikelblokken en twijfels heen!
Tijdens deze actieve workshop gaan we dieper in op volgende aspecten:
- Welk basismateriaal heb ik nodig?
- Wat is het verschil tussen rookmot, -chips en -chunks?
- Hebben de verschillende smaken werkelijk een invloed op het eindresultaat?
- Wat is het verschil tussen warm en koud roken?
- Welke rooktoestellen bestaan er en wat zijn hun mogelijkheden?
- Tips & trick
We bereiden samen een volledig menu waarbij we warm en koud gaan roken. Je krijgt de principes van het roken goed onder de knie.
Locatie & lesdata
Adres: Geldenaaksebaan 327, 3001 Heverlee
Datum | Uur | |
---|---|---|
do 05/08/2021 | 13:00 - 16:00 |
Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen.
- € 121.00
Docenten
Prijs
Excl | Incl | |
---|---|---|
Kostprijs voor deze opleiding | €100.00 | €121.00 |
Bespaar op je opleiding
- kmo-portefeuille
- opleidingscheques
We hebben alle kortingen en voordelen gebundeld op één handige pagina. Ga naar overzicht.
kmo-portefeuille
Erkend dienstverlener
MO* | KO** |
---|---|
€80.00 | €70.00 |
* Middelgrote onderneming
** Kleine onderneming
Meer info vind je op onze pagina van de kmo-portefeuille.