Duur en data
  • 1 sessie (2u)
  • Eerstvolgende startdatum: 25/01/2022
Locatie
  • Campus Antwerpen
Kenmerken opleiding
Bespaar op je opleiding

Differentiëren en efficiënt praktijkopdrachten opstellen (enkel voor docenten): waarom zou je deze opleiding volgen?

De belangrijkste troef van onze opleidingen is de praktijkgerichtheid. Dit trekt cursisten aan met verschillende vooropleidingen. Hoe kan je tijdens je les alle cursisten erbij houden? Hoe geef je hen alle kansen wanneer zij naar de werkplek(/stage) gaan om daar verder te leren? Dat doe je door te differentiëren.

In deze workshop gaan we actief aan de slag om goede praktopdrachten te herkennen en zelf te gaan formuleren. Een goede, volledige praktijkopdracht is namelijk te begrijpen door alle cursisten, van alle niveaus en met alle leerstijlen.

Programma

Differentiëren betekent:

  • Beginsituatie van de groep
  • Praktijkopdrachten
  • Werkvormen

Voor wie?

Doelgroep

Deze bijscholing is exclusief voor onze docenten. We bieden deze opleiding gratis aan als je actieve docent bent bij Syntra AB.

We verwachten je aanwezigheid als je bent ingeschreven. Kan je er toch niet bij zijn? Geef dan een seintje via opleiden@syntra-ab.be

Extra info

Trainers

Deze opleiding wordt gegeven door Anne Smit (Learning developer bij Syntra AB) en/of Evelien Snels (Pedagogisch adviseur Leertijd/Duaal leren)

Praktisch

De opleiding gaat door op één van onze campussen. 

Ben je ingeschreven, maar kan je er toch niet bij zijn? Geef dan een seintje via opleiden@syntra-ab.be.

Bijkomende vragen?

Contacteer ons via opleiden@syntra-ab.be

Wat na de opleiding Differentiëren en efficiënt praktijkopdrachten opstellen (enkel voor docenten)

Houd zeker ons aanbod van alle (gratis) pedagogische sessies in de gaten om ook nog bij te leren over coaching, evalueren, klasmanagement, online lesgeven etc. 

Locatie & lesdata

Adres: Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

DatumUur
di 25/01/202217:00 - 19:00

Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen.

  • € 0.00
  • 1 sessie (2u)

Docenten

Anne Smit

Ik ben werkzaam als Learning developer bij Syntra AB. Vanuit die functie sta ik ook in voor docentencoaching. Die coaching gebeurt enerzijds in individuele gesprekken en observaties, anderzijds in groepssessies waarbij we docenten op weg helpen bij aanvang van hun lesopdracht, ondersteunen in het digitale les geven en nog zo veel meer.
Zelf ben ik in het bezit van een pedagogisch diploma, dat ik heb behaald na het afronden van mijn studies Taal- en letterkunde en Journalistiek. Bovendien bouwde ik ook enkele jaren leservaring op in het (kunst)onderwijs en ervaring in coaching bij allerhande initiatieven in jeugd- en vormingswerk.
Bij Syntra AB ging ik van start als Opleidingscoördinator, om na enkele maanden over te stappen naar mijn huidige functie.”

Prijs

Bespaar op je opleiding

  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

We hebben alle kortingen en voordelen gebundeld op één handige pagina. Ga naar overzicht.