Duur en data
Locatie
 • Online
Kenmerken opleiding
Bespaar op je opleiding

Evalueren kan je leren! (enkel voor docenten): waarom zou je deze opleiding volgen?

Om goed te evalueren is het belangrijk dat je de leerdoelen van de opleiding en de examentoelichting kent. We overlopen ook de belangrijkste zaken uit het algemeen examenreglement van Syntra. Daarnaast moet een goede evaluatie ook aan enkele voorwaarden voldoen. In deze training leer je de leerdoelen en de examentoelichting juist te interpreteren, om vervolgens een geslaagde evaluatie te kunnen afnemen. Je maakt ook kennis met de verschillende beheersingsniveau's en de meest gebruikte evaluatievormen.

Programma

 • Leerdoelen en examentoelichting interpreteren
 • Voorwaarden van een goede evaluatie
 • Verschillende beheersingsniveau's
 • Meest gebruikte evaluatievormen
 • Verbetersleutels opstellen en gebruiken

Voor wie?

Doelgroep

Deze training is exclusief en gratis voor docenten van Syntra AB. Deze training is geschikt voor nieuwe en ervaren docenten die op een correcte manier willen leren evalueren.

Inschrijven is dus gratis maar wel noodzakelijk. Ben je ingeschreven en kan je er toch niet bij zijn? Geef dan een seintje via docentencoach@syntra-ab.be.

 

Extra info

Trainers

Deze training wordt gegeven door één van onze docentencoaches, Anne Smit of Kirsten Trippaers. Zij tonen je heel wat didactische tips en tricks om van je lessen een succes te maken.

Praktisch

Je kan deze training volgen op de campus of kiezen voor de online training.Kies je voor de online training? Dan krijg je toegang tot een digitaal leerpad op Syntra Cloud. Dit kan je zelfstandig, op je eigen tempo doorlopen op een moment dat het jou past. Tijdens of na de training kan je een coachingsgesprek inboeken met één van de docentencoaches. Na je inschrijving ontvang je hier meer informatie over.

Bijkomende vragen?

Contacteer ons via docentencoach@syntra-ab.be

 

Wat na de opleiding Evalueren kan je leren! (enkel voor docenten)

Als je de basis van evalueren in de vingers hebt, kan je een vervolgtraining volgen waarin je efficiënt en creatief leert evalueren. Verken ons toekomstig aanbod van trainingen over evalueren.

Locatie & lesdata

Eerste jaarStartEindeDuur
woensdag17:0018:30

Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen.

 • € 0.00
 • 1 sessie (totaal 2u)
 • Externe locatie
Eerste jaarStartEindeDuur

Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen.

 • € 0.00
 • 1 sessie (totaal 2u)
 • Externe locatie

Docenten

Anne Smit

Ik ben werkzaam als Learning developer/Docentencoach bij Syntra AB. Die coaching gebeurt enerzijds in individuele gesprekken en observaties, anderzijds in groepssessies waarbij we docenten op weg helpen bij aanvang van hun lesopdracht, ondersteunen in het digitale les geven en nog zo veel meer.
Zelf ben ik in het bezit van een pedagogisch diploma, dat ik heb behaald na het afronden van mijn studies Taal- en letterkunde en Journalistiek. Bovendien bouwde ik ook enkele jaren leservaring op in het (kunst)onderwijs en ervaring in coaching bij allerhande initiatieven in jeugd- en vormingswerk.
Bij Syntra AB ging ik van start als Opleidingscoördinator, om na enkele maanden over te stappen naar mijn huidige functie.”

Prijs

Bespaar op je opleiding

 • kmo-portefeuille
 • opleidingscheques

We hebben alle kortingen en voordelen gebundeld op één handige pagina. Ga naar overzicht.

Ook Interessant voor jou

Bekijk alle opleidingen