Duur en data
  • 2 sessies (totaal 7u)
  • Eerstvolgende startdatum: 21/05/2024
Locatie
  • Campus Leuven
Kenmerken opleiding
Bespaar op je opleiding
Een drankenpauze is voorzien
Drankpauze

Voeding en hygiëne zijn een niet te scheiden tandem. Deze specifieke opleiding is een must voor Iedereen die met levensmiddelen werkt, ermee in aanraking komt.  Leer de basisprincipes goed zodat je consequent kan toepassen.

HACCP, levensmiddelen en hygiëne - praktijkgerichte opleiding: waarom zou je deze opleiding volgen?

Voedselvergiftiging, dat is een woord dat geen enkele Horeca-zaak als post op social media wil zien verschijnen. Daarom doet ook elk restaurant, elke brasserie, elke taverne, eigenlijk elke zaak die met voeding werkt, er alles aan om zeer hygiënisch te werken. Een opleiding over deze hygiëneregels en het voorkomen van besmettingen is een verplichting. In deze opleiding dompelt een professional je in "mensentaal" onder in de HACCP-regelgeving.
Stap je in in de voedingssector of werk je er al langer in? Voor beiden is dit een waardevolle opleiding: je verwerft de basiskennis, je frist je bestaande kennis op en sowieso krijg je een update van de meest recente (aangepaste of nieuwe) vereisten.

Programma

  • De basisaspecten inzake voedselveiligheid
  • Hoe lees en gebruik je de autocontrolegids (ACG) en de Generieke Gids B2C
  • Inzicht in de meest recente vereisten

Voor wie?

Doelgroep

  • HORECA-medewerkers
  • medwewerkers voedselverwerkende bedrijven
  • medewerkers in grootkeukens (fastfood, woonzorgcentra, e.a)
  • festivalmedewerkers
  • iedereen die privé voedselveilig en hygiënisch aan de slag wil
  • flexi-jobbers in de horeca-branche

Toelatingsvoorwaarden

Er is geen specifieke voorkennis vereist

Extra info

De Autocontrolegids kan indien gewenst via de docent besteld en aangekocht worden.

Locatie & lesdata

Adres: Geldenaaksebaan 327, 3001 Heverlee

DatumUur
di 21/05/202418:30 - 22:30
di 28/05/202418:30 - 22:30

Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen.

  • € 199.65
  • 2 sessies (totaal 7u)
  • Drankpauze

Docenten

Bernard Lefèvre

Bernard Lefèvre is reeds 15 een toegewijd friturist en voorzitter van Navefri, het Nationaal Verbond voor Frituristen. Hij noemt zichzelf het levende bewijs van de stelling dat regelmatig frieten eten niet noodzakelijk leidt tot overgewicht, en noemt de puntzak de geheime frietcode van de Belg.

Prijs

ExclIncl
Kostprijs voor deze opleiding€165.00€199.65

Bespaar op je opleiding

  • kmo-portefeuille
  • Opleidingscheques

We hebben alle kortingen en voordelen gebundeld op één handige pagina. Ga naar overzicht.

Ook interessant voor jou

Bekijk alle opleidingen
€199.65€165.00
  • Campus Antwerpen
  • Campus Leuven
€399.30€330.00

Bakker - Patissier - voltijdse dagopleiding

/1 jaar (totaal 817u)

Knelpuntberoep
  • Campus Antwerpen
€1935.00€1599.17