Duur en eerstvolgende startdatum
  • 1 sessie
  • 29/05/2018
Locatie
  • Campus Leuven
Kenmerken opleiding
  • Attest van lesvolging
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • opleidingscheques

  • Unizo korting

Over de cursus

Het bakken van een speenvarken of lammetje op een bbq vraagt wel een specifieke aanpak. Welke bbq gebruik je hiervoor, welke houtskool, wat is de gaartijd, hoe versnijd je het, welke bijgerechten kan je hierbij serveren? Het zijn vragen die we in deze opleiding oplossen.

Uiteraard bespreken we ook de technieken om gevogelte en runds- of varkensvlees op een professionele manier te bakken en te versnijden.

Programma

voorbereiden, klaarmaken en afwerken op de BBQ voor degustatie

Voor wie?

Doelgroep

Deze opleiding is ideaal voor restauranthouders, traiteurs, bistro-uitbaters, slagers en medewerkers die zich in deze materie willen verdiepen.

Extra info

Breng zeker een schort, handdoek, een groot en een klein keukenmes mee.

Locatie & startdata

Campus Leuven

29/05/2018

Inschrijven kan tot 22/05/2018

Datum Uur
di 29/05/2018 19:00 - 22:00

Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen.

Prijs

Excl Incl
Inschrijvingsgeld voor deze opleiding €58.26 €70.50

Bespaar op je opleiding

  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques
  • Unizo korting

We hebben alle kortingen en voordelen gebundeld op één handige pagina. Ga naar overzicht.

€70.50 €58.26
  • Campus Leuven
€70.50 €58.26