Duur en eerstvolgende startdatum
  • 1 sessie
  • 29/04/2017
Locatie
  • Leuven
Kenmerken opleiding
  • Attest van lesvolging
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • opleidingscheques

  • Unizo korting

Over de cursus

Tijdens deze sessie wordt er op een deskundige manier varkens, lammeren, gevogelte en stukken rundvlees behandeld, gebakken en versneden. Dit wordt dan in zijn geheel gebakken op de barbecue.

Programma

  • voorbereiden, klaarmaken en afwerken op de BBQ voor degustatie

Voor wie?

Doelgroep

Deze opleiding richt zich tot restauranthouders, traiteurs, bistro- uitbaters, slagers en medewerkers die zich in deze materie willen verdiepen.

Extra info

Gelieve een schort, handdoek, groot en klein keukenmes mee te brengen.

Locatie & startdata

Leuven

29/04/2017

Datum Uur
za 29/04/2017 09:00 - 12:00

Deze informatie is informatief en kan wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen.

Docenten

Josse Versin
Voeding

Prijs

Excl Incl
Inschrijvingsgeld voor deze opleiding €58.26 €70.50

Bespaar op je opleiding

  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques
  • Unizo korting

We hebben alle kortingen en voordelen gebundeld op één handige pagina. Ga naar overzicht.

Bourgogne, Chablis en Beaujolais

/4 sessies

  • Antwerpen
€302.50 €250.00

Iced tea, limonade en theecocktails

/2 sessies

  • Leuven
€114.95 €95.00

Sushi maken; de Japanse keuken

/3 sessies

  • Leuven
€208.35 €172.19

Latte art

/1 sessie

  • Leuven
€60.50 €50.00