Duur en data
  • Instappen in de loop van het schooljaar is mogelijk, neem contact en we helpen je verder
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Diploma of getuigschrift

Bespaar op je opleiding
  • Heb je recht op een studietoelage? Syntra Leertijd is hiervoor erkend

Interieurbouwer Duaal: waarom zou je deze opleiding volgen?

In de opleiding interieurbouwer duaal leer je het voorbereiden van de eigen werkzaamheden en het verwerken van de grondstoffen zoals het instellen, omstellen, bewerken, vergaren en afmonteren van onderdelen voor interieurelementen; het bevestigen en aansluiten van interieurelementen aan elkaar of aan de ruwbouw; het integreren van sanitaire en elektrische toestellen en afwerken van interieuronderdelen teneinde interieur- of projectmeubilair voor keukens, badkamers, winkels, horecazaken, kantoorruimten, ... aan de hand van een werkopdracht te vervaardigen en te plaatsen.

Programma

De opleiding interieurbouwer duurt 1 jaar.

Praktische informatie

Voor meer informatie over deze opleiding: 
T: +3232700899
E: werkplekleren@syntra-ab.be

Voor wie?

Doelgroep

Om als regelmatige leerling voor deze opleiding te worden toegelaten, gelden de volgende specifieke voorwaarden:

  • ofwel houder zijn van een diploma van secundair onderwijs, uitgereikt binnen een opleiding van hetzelfde studiegebied van het technisch secundair onderwijs;
  • ofwel houder zijn van een studiegetuigschrift van het tweede leerjaar van de derde graad van het secundair onderwijs, uitgereikt binnen een opleiding van hetzelfde studiegebied in het beroepssecundair onderwijs.

Extra info

Een dag per week kom je naar onze campus in Mechelen waar je les krijgt van een ervaren docent. 4 dagen per week zal je bij een echt groenbedrijf gaan werken waar je de kneepjes van het vak zal leren.