Duur en eerstvolgende startdatum
  • Nog geen startdatum bekend. Klik op "Hou me op de hoogte", wij doen de rest
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Attest van lesvolging
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

  • Unizo korting

Over de cursus

Deze introductiedag is de eerste stap naar je selectie voor de opleiding tot Beroepsduiker. We nodigen je op onze duiklocatie aan het 'Eilandje' te Antwerpen.

Opgelet : Het aantal plaatsen voor deze introductiedag zijn beperkt !

Na een korte toelichting krijg je de mogelijkheid om een proefduik te maken. Voor deze proefduik stellen we Surface Supplied Equipment ter beschikking. Dit is meteen een eerste ervaring met wat de cursus je zal bieden. Je voelt ook meteen aan of de omstandigheden ook wel iets voor jou zijn. Want beroepsduiken is nu eenmaal iets anders dan duiken in helder water tussen mooie koraalriffen.

Het is ook mogelijk om meteen je fysieke testen af te leggen, het selectie-interview te ondergaan en uiteindelijk de duikproef af te leggen.

Als je voor alle testen positief scoort, kan je je ter plaatse inschrijven voor de opleiding 'Beroepsduiker'. Ook voor deze opleiding zijn de plaatsen erg beperkt, snel zijn is dus de boodschap.

Programma

Het programma zal na inschrijving worden toegezonden naar de desbetreffende kandidaten. Dit programma beoogt een selectie voor de verdere opleiding tot Beroepsduiker - Commercial Offshore Diver.

Voor wie?

Doelgroep

Kandidaat cursisten voor de opleiding Beroepsduiker - Commercial Offshore Diver.

Om te kunnen inschrijven moet je minstens 18 jaar zijn en over een gezonde fysieke lichamelijke toestand beschikken. Het is evident dat je je onder water comfortabel voelt.

Je dient niet over een duikdiploma of -ervaring te beschikken.