Duur en eerstvolgende startdatum
  • Nog geen startdatum bekend. Klik op "Hou me op de hoogte", wij doen de rest
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Attest van lesvolging
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

  • Unizo korting

Over de cursus

Kinesiotaping is een techniek die gebaseerd is op het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. De ideale manier om spieren, zenuwen en organen op een totaal nieuwe manier te behandelen. Want de werking van de tape is gericht op drukvermindering. Dit heeft een positief effect op de onderhuidse bloed- en lymfecirculatie. Dit is één van de verschillende onderwerpen die aan bod zullen komen in deze opleiding.

Programma

gewrichtsfunctieverbetering

neuro-reflectoire beïnvloeding

beïnvloeden bloed- en lymfecirculatie

Voor wie?

Doelgroep

Deze opleiding is bestemd voor afgestudeerde sportverzorgers, kinesitherapeuten en personen die professioneel bezig zijn met sport en gezondheid en deze methode kunnen gebruiken in hun professionele werkzaamheden. Om in te stappen in deze opleiding wordt wel sterk aangeraden dat u reeds de basis van kinesiotaping onder de knie heeft.

Extra info

Binnen het paritair comité 314 (haartooi, fitness en schoonheidszorgen) krijg je als werknemer een opleidingsvergoeding als je naschoolse, erkende cursussen volgt. Ook deze cursus wordt hiervoor erkend. Indien je deze opleidingsvergoeding wenst te ontvangen dien je dit aan de baliemedewerker schriftelijk te melden zodat wij je gegevens kunnen doorgeven aan PC314 die voor de vergoeding zorgt. De opleidingsvergoeding geldt niet voor stagiairs, leerlingen (leercontracten) en werknemers met een IBO contract. Meer informatie kan je terugvinden op www.fbz-pc314.be  

Topsportmassage

/3 sessies

  • Campus Antwerpen
€181.50 €150.00