Duur en data
  • Nog geen startdatum bekend. Klik op "Hou me op de hoogte", wij doen de rest
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Attest van lesvolging
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

  • Unizo korting

Over de cursus

Industriële bedrijven in Vlaanderen kampen met vele uitdagingen: stilstanden, hoog verloop bij arbeiders, te weinig goede techniekers, … Al deze uitdagingen hebben 3 grote gevolgen: minder winst, hogere werkdruk en verlies van goede reputatie.

Om die uitdagingen aan te pakken en de groei van je bedrijf te verzekeren, heb je nood aan goed opgeleide, breed inzetbare vakmensen. Hoe meer kennis je zelf in huis hebt, hoe beter, want investeren in de vaardigheden van je werknemers is een directe investering in je bedrijf.

Syntra Bizz biedt hiervoor de ideale oplossing, met het modulair traject "Technisch Operator". 

Door een volledig of gedeeltelijk traject te volgen, kies je zelf welke vaardigheden jouw werknemers kunnen bijleren om nog beter te functioneren in jouw onderneming.

Programma

Leid jezelf op tot technisch operator of zelfs beginnend technieker met deze 14 interactieve modules. Al deze modules kunnen ook individueel als maatopleiding - in onze campussen of bij jullie op het bedrijf - georganiseerd worden. Wij stellen deze opleidingen samen op basis van de noden van het bedrijf en de competenties van de medewerkers.

Download het volledige programma

Voor wie?

Doelgroep

Deze opleidingen zijn geschikt voor werkkrachten binnenalle 24 industriële sectoren: voedings- en drankindustrie, metaalindustrie, chemische industrie, auto-industrie, machinebouw, kunststofindustrie, textielindustrie, papierindustrie, recyclage-industrie, …

Voor deze opleiding is geen voorkennis vereist. Twijfel je of voldoende voorkennis hebt om rechtstreeks in te stappen in het gevorderden of specialisatieniveau? Wij voorzien een instaptest zodat je zeker bent dat de opleiding aansluit bij jouw kennis.

Extra info