Duur en eerstvolgende startdatum
  • 1 sessie
  • 03/03/2018
Locatie
  • Campus Leuven
Kenmerken opleiding
  • Attest van lesvolging
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • opleidingscheques

  • Unizo korting

Over de cursus

Lamsvlees is lekker, licht en vetarm.

Lamsvlees is op zijn best rond de periode van Pasen. Het Paaslam is niet alleen culinair een voltreffer, maar is ook sterk verankerd in de joodse en christelijke traditie.

In deze cursus maken we heerlijke gerechten met dit zachte vlees. Van lekkere boutjes, brochettes, roulades en filets tot heerlijke koteletjes. De docent van dienst is Josse Versin.

Programma

Tijdens de opleiding zal je:

  • Paaslam versnijden
  • Paaslam bereiden
  • Heerlijke gerechten creëren met lamsvlees

Voor wie?

Doelgroep

Deze opleiding richt zicht tot slagers, restauranthouders, traiteurs, koks en keukenmedewerkers.

Extra info

Gelieve een handdoek, short en enkele keukenmessen mee te brengen.

Locatie & startdata

Campus Leuven

03/03/2018

Inschrijven kan tot 24/02/2018

Datum Uur
za 03/03/2018 09:00 - 12:00

Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen.

Prijs

Excl Incl
Inschrijvingsgeld voor deze opleiding €58.26 €70.50

Bespaar op je opleiding

  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques
  • Unizo korting

We hebben alle kortingen en voordelen gebundeld op één handige pagina. Ga naar overzicht.