Duur en eerstvolgende startdatum
  • Nog geen startdatum bekend. Klik op "Hou me op de hoogte", wij doen de rest
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Attest van lesvolging
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • opleidingscheques

  • Unizo korting

Over de cursus

Als Oude Belgen waren we niet alleen de dappersten. Buiten drinken, dobbelen en vechten gingen we ook nog jagen en nog zeggen de vrouwen dat we niets deden. Als verwoede jagers en vissers hadden we een groot probleem om onze vangsten te bewaren. Zout was niet voorhanden en diepvriezers bestonden niet.

De enige manier was onze producten te 'roken'. Dit is reeds lang verleden tijd. Nu roken we vooral om onze producten een culinaire upgrade te geven. Tijdens deze sessie rook je zelf vis en vlees. We maken je wegwijs in de diverse rooktechnieken en de verschillende attributen om een perfect resultaat te behalen.

Programma

We bespreken alle manieren om te roken:

  • Koud of warm roken?
  • Hoe rook ik in zelfgemaakte schouwen?
  • Roken voor professioneel gebruik;
  • Roken voor huishoudelijk gebruik.

Voor wie?

Doelgroep

Deze opleiding is zeer interessant voor slagers, restauranthouders en horeca-uitbaters.

Extra info

Je brengt een schort, handdoek en enkele keukenmessen mee.

  • Campus Leuven
€70.50 €58.26
€70.50 €58.26