Duur en eerstvolgende startdatum
  • Instappen in de loop van het schooljaar is mogelijk, neem contact en we helpen je verder
Locatie
  • Campus Mechelen
Kenmerken opleiding
  • Diploma of getuigschrift

Bespaar op je opleiding
  • Heb je recht op een studietoelage? Syntra Leertijd is hiervoor erkend

Over de cursus

Tijdens deze opleiding leer je carrossie(onderdelen) spuiten in de oorspronkelijke of nieuwe kleur. Afwerkingsoperaties voer je vlekkeloos uit volgens de veiligheidsvoorschriften en regelgeving. Ben jij een pietje precies en is carrossier jouw droomberoep ? Dan is deze opleiding zonder twijfel een match!

Programma

De opleiding Spuiter Carrosserie Duaal is een praktijkgerichte opleiding. Je leert 1 dag bij ons op de campus & 4 dagen in een echte garage in de praktijk. 
In deze opleiding komen volgende thema’s aan bod :
• Algemene vorming
• Spuitklaar maken carrosserie
• Hechtings- en laklagen carrosserie

In de opleiding spuiter carrosserie duaal leer je carrosserie(onderdelen) voorbereiden, spuiten in de oorspronkelijke of nieuwe kleur en afwerkingsoperaties uitvoeren volgens de veiligheidsvoorschriften en regelgeving.

Praktische informatie
Voor meer informatie over deze opleiding neem je contact op met Kaat (0474 74 72 24)

Voor wie?

Doelgroep

Om als regelmatige leerling voor deze opleiding te worden toegelaten, gelden de volgende specifieke voorwaarden:
a)      ofwel houder zijn van een diploma van secundair onderwijs, uitgereikt binnen een opleiding van hetzelfde studiegebied van het technisch secundair onderwijs;
b)     ofwel houder zijn van een studiegetuigschrift van het tweede leerjaar van de derde graad van het secundair onderwijs, uitgereikt binnen een opleiding van hetzelfde studiegebied in het beroepssecundair onderwijs.

Extra info

In de opleiding spuiter carrosserie duaal leert men carrosserie(onderdelen) voorbereiden, spuiten in de oorspronkelijke of een nieuwe kleur en afwerkingsoperaties uitvoeren, volgens de veiligheidsvoorschriften en regelgeving.