Duur en data
  • Nog geen startdatum bekend. Klik op "Hou me op de hoogte", wij doen de rest
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Professionele bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • opleidingscheques

Storend gedrag in de klas: gsm & laatkomers: waarom zou je deze opleiding volgen?

Ervaren jullie ook steeds meer storend gedrag op klas? Elke docent wordt wel eens geconfronteerd met storend of moeilijk gedrag in de klas en op de speelplaats. In deze workshop willen we samen met jullie een antwoord zoeken hoe je hier het beste mee omgaat. Er wordt een minimum aan theorie aangeboden, maar vooral praktische tools en tips wat voor onze doelgroep (leertijd, duaal, voltijdse dagopleidingen en eventueel avondopleidingen) het beste werkt.

Voor wie?

Doelgroep

Enkel docenten van Syntra in het cursusjaar 2019-2020.

Extra info

Onze docente Els Keyen doceert diverse cursussen rond sociale thema's en dit zowel binnen de leertijd als binnen de voltijdse dagopleidingen en de ondernemingsopleiding. Ze heeft een achtergrond als maatschappelijk assistent en criminologe en werkt al diverse jaren als freelance vormingswerker in de onderwijs- en zorgsector, o.a. voor Childfocus en verschillende kleinere vormingsorganisaties.
Daarvoor werkte ze bij de stad Mechelen rond de thema's  leerrecht en sociale preventie. Ze werkte samen met de onderwijssector, de lokale en federale politie en het parket rond spijbelgedrag, welzijn bij jongeren en probleemgedrag op school (omgaan met agressie, veilig online, pesten, ...)