Duur en data
  • Nog geen startdatum bekend. Klik op "Hou me op de hoogte", wij doen de rest
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
Bespaar op je opleiding

Topsportverzorging - voetbal: waarom zou je deze opleiding volgen?

i.s.m.

Voor topsporters is hun lichaam het kostbaarste bezit. Ze willen er immers een maximaal rendement uithalen. Het lichaam van een atleet moet dus met de grootste professionele zorg behandeld worden. De praktijkgerichte opleiding Topsportverzorging - voetbal richt zich tot de verzorger in de voetbalbranche. 

Voetbal is een intensieve intervalsport en een blessuregevoelige sport. Voetballers gebruiken en belasten intensief bepaalde spieren en gewrichten, met vaak als gevolg overbelasting en blessures. Specifieke kennis en vaardigheden zijn als verzorger van voetballers dan ook echt essentieel.

Preventie (liefst) van blessures is de boodschap. Deze opleiding geeft inzichten, technieken en praktijk in de professionele verzorging van (topsport)voetballers. Een absolute meerwaarde voor de verzorger , de club en last but not least, voor de voetballer.

De docent:

Bart Willockx brengt je de knepen en kennis van het vak bij. Bart is zelfstandig gevestigd kinesitherapeut, voedingsdeskundige en sport- en wielerverzorger. Hij is tevens auteur van een aantal boeken, waaronder de reeks "Topsportmassage" en "Repoz-topsportstretching (2018)". 

Ook interessant voor jou

i.s.m.
Bekijk alle opleidingen

Topsportmassage

/4 sessies (totaal 12u)

  • Campus Antwerpen
€369.05€305.00
  • Campus Antwerpen
€2350.00€1942.15