Duur en data
- 2 sessies (totaal 6u)
- Eerstvolgende startdatum: 20/02/2023
Locatie
- Campus Antwerpen
Kenmerken opleiding
Bespaar op je opleiding
Ontbijten, the vegan en allergeenvrije manier
Vegan en allergeenvrij ontbijten: waarom zou je deze opleiding volgen?
Een gezonde start van de dag is de hoeksteen van je energie. In ons vaak jachtige bestaan is een echte ontbijtcultuur vervaagd geraakt.
Intoleranties komen meer en meer voor.
Tijd om hier verandering in te brengen!
Voor wie?
Doelgroep
Chefs die specifiek het vegan aspect willen opnemen in hun menu.
Iedereen die graag kookt en bakt en openstaat voor de plantaardige keuken. Voorkennis van de plantaardige keuken is niet vereist.
Extra info
Samen met de cursisten bekijkt Esther van TeaBoon de mogelijkheden van de grondstoffen en samen gaan ze aan de slag tijdens het praktijkgedeelte.
Hoe kan je eenvoudig een ei vervangen bij wentelteefjes & pannenkoeken en hoe bekom je de smaak van ei in een pudding?
Wat dacht je van een toast met gebakken spinazie met sesam en zelfgemaakte kokos spekjes?
Locatie & lesdata
Adres: Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem
Datum | Uur | |
---|---|---|
ma 20/02/2023 | 09:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00 |
Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen.
- € 225.06
- 2 sessies (totaal 6u)
Docenten
Prijs
Excl | Incl | |
---|---|---|
Kostprijs voor deze opleiding | €186.00 | €225.06 |
Bespaar op je opleiding
- kmo-portefeuille
- opleidingscheques
We hebben alle kortingen en voordelen gebundeld op één handige pagina. Ga naar overzicht.