Duur en data
- 2 sessies (totaal 6u)
- Eerstvolgende startdatum: 22/02/2023
Locatie
- Campus Antwerpen
Kenmerken opleiding
Bespaar op je opleiding
Geen of minder vlees op het menu: zoveel meer dan slaatjes en inspiratieloze borden.
Zeker zoveel smaak, zeker zoveel mogelijkheden. Je leert hier hoe het kan.
Vleesvervangers: waarom zou je deze opleiding volgen?
Minder vlees, geen vlees, maar wat dan in de plaats? Enkel groente?
Er is een ruim alternatief aanbod voor vlees.
Leer het kennen, leer er lekker en voedzaam mee koken.
Programma
Wat zijn gluten en hoe verander je ze tot een smakelijke vervanging.
Hoe maak je van een tomaat een hartig alternatief
Seitan maken en de mogelijkheden ervan
Burgers en balletjes maken
Smaakmakers (roken, marinades,...)
Dat en veel meer.
Voor wie?
Doelgroep
Professionele chefs die een verantwoorde en smakelijke vervanging van vlees willen opnemen in het menu.
Hobbykoks
Extra info
Samen met de cursisten gaat Esther van TeaBoon de mogelijkheden bekijken van verschillende grondstoffen.
Tijdens het praktische gedeelte leer je hoe je de grondstoffen op een andere manier kan toepassen.
Locatie & lesdata
Adres: Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem
Datum | Uur | |
---|---|---|
wo 22/02/2023 | 09:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00 |
Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen.
- € 225.06
- 2 sessies (totaal 6u)
Docenten
Prijs
Excl | Incl | |
---|---|---|
Kostprijs voor deze opleiding | €186.00 | €225.06 |
Bespaar op je opleiding
- kmo-portefeuille
- opleidingscheques
We hebben alle kortingen en voordelen gebundeld op één handige pagina. Ga naar overzicht.
kmo-portefeuille
Erkend dienstverlener
MO* | KO** |
---|---|
€148.80 | €130.20 |
* Middelgrote onderneming
** Kleine onderneming
Meer info vind je op onze pagina van de kmo-portefeuille.