Lassen, ontwerpen, verkopen, programmeren? Vzw Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant, kortweg Syntra AB, heet jou en al jouw talenten welkom. In onze 3 lesplaatsen kun je terecht voor meer dan 500 opleidingen in meer dan 20 sectoren. Onze opleidingen op de campus en op de werkvloer scherpen jouw gaven aan tot professionele vaardigheden. Zowel volwassenen als leerplichtige jongeren kunnen bij Syntra terecht. Zo ben je binnenkort aan de slag als elektrodelasser, modeontwerper, vastgoedmakelaar of drupal developer.

"Het zal je verbazen waarmee wij je allemaal kunnen helpen"

Peter Aerts

Het leven is een reis. Je droomt van wat je wil, neemt beslissingen, ontmoet mensen, je gaat verder. Heel ons leven lang bouwen we ervaring en kennis op. “Groeien” noemen we dat. Er komt geen eind aan, en het staat los van achtergrond of leeftijd. 

Wij willen mensen helpen groeien. Want jij groeit sneller als wij jou voorzien van een stevige basis, voeding en enthousiasme. Dat doen we door vakexperten hun kennis en vooral hun ervaring met jou te laten delen. En niet te vergeten: door jou ook veel zelf te laten ondervinden.

Syntra AB is een opleidingsverstrekker voor mensen die gaan voor hun droom, die vooruit willen, die houden van hun vak. Bij ons is iedereen welkom.

Dien je nog te voldoen aan de leerplicht en wil je een job al doende leren in duaal leren?

Zoek je een korte opleiding ’s avonds of overdag, om je te verdiepen, je werkdomein uit te breiden of om mee te zijn met de laatste ontwikkelingen?

Wil je een diploma halen om als professional aan de slag te kunnen? Is het tijd voor je verplichte bijscholing?

Heb je begeleiding nodig om je eigen zaak te starten? Is jouw organisatie gebaat bij een maatopleiding? Het zal je verbazen waarmee wij je allemaal kunnen helpen.

Peter Aerts

Peter Aerts, Algemeen directeur Syntra AB

Leren zoals jij dat wil

Opleidingscentrum Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant biedt niet alleen honderden lespakketten, maar ook heel wat verschillende opleidingsvormen

Naast een open aanbod opleidingen met avond- en dagcursussen vind je bij ons ook opleidingen op maat. Die stemmen onze docenten volledig af op de wensen van jouw bedrijf. Jouw onderneming bepaalt zelf de inhoud, de doelen en de methodiek van de cursus. En voor jongeren die werkplekleren verkiezen boven leren vanop de schoolbanken zijn er onze trajecten duaal leren
 

Bekijk de video

Campussen
Campus Antwerpen
Campus Antwerpen
Campus Leuven
Campus Leuven
Campus Mechelen van Syntra AB
Campus Mechelen

Lesgeven of werken bij Syntra AB?

Syntra AB is steeds op zoek naar vakmensen die hun kennis op een inzichtelijke en gepassioneerde manier kunnen delen. Omdat onze diensten blijven groeien, kunnen wij ook interne medewerkers gebruiken.

Zin om een team van 85 medewerkers en meer dan 1000 docenten te vervoegen? Navigeer naar onze jobpagina!

Heb je nog vragen? Contacteer ons!
 

Baanbrekendewerkgever 2024

Meer informatie

Inhoud links

Opleidingsgids

Opleidingsgids

We bundelen alle opleidingen in een leuke opleidingsgids. Kies uit honderden korte en lange trajecten in meer dan 20 verschillende sectoren. School je professioneel bij of geef een andere wending aan je carrière.

Download de opleidingsgids

TipOntdek ook alle andere publicaties van Syntra AB.

Syntrum

Syntra AB maakt deel uit van SYNTRUM, de nieuwe koepelorganisatie die het netwerk van 5 SYNTRA vzw’s verbindt, goed voor 5 opleidingscentra en in totaal 24 campussen. Het Syntra-team van trainers en coaches uit de ondernemerspraktijk zorgt in elk van de 5 Syntra voor meer en beter ondernemen door de professionele en ondernemerschapscompetenties én de goesting van zelfstandige (kandidaat-)ondernemers en hun ondernemende mensen te stimuleren en te versterken.

Erkend door de VLAIO

Syntra AB is erkend door het Vlaamse Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) voor gecertificeerde opleidingen.