Lassen, ontwerpen, verkopen, programmeren? Vzw Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant, kortweg Syntra AB, heet jou en al jouw talenten welkom. In onze 3 lesplaatsen kun je terecht voor meer dan 500 opleidingen in meer dan 20 sectoren. Gebruik ons volwassenenonderwijs om jouw gaven aan te scherpen tot professionele vaardigheden. Zo ben je binnenkort aan de slag als elektrodelasser, modeontwerper, vastgoedmakelaar of drupal developer.

Peter Aerts

"Het zal je verbazen waarmee wij je allemaal kunnen helpen"

Peter Aerts

Het leven is een reis. Je droomt van wat je wil, neemt beslissingen, ontmoet mensen, je gaat verder. Heel ons leven lang bouwen we ervaring en kennis op. “Groeien” noemen we dat. Er komt geen eind aan, en het staat los van achtergrond of leeftijd. 

Wij willen mensen helpen groeien. Want jij groeit sneller als wij jou voorzien van een stevige basis, voeding en enthousiasme. Dat doen we door vakexperten hun kennis en vooral hun ervaring met jou te laten delen. En niet te vergeten: door jou ook veel zelf te laten ondervinden.

Syntra AB is een opleidingsverstrekker voor mensen die gaan voor hun droom, die vooruit willen, die houden van hun vak. Bij ons is iedereen welkom.

Zoek je een korte opleiding ’s avonds of overdag, om je te verdiepen, je werkdomein uit te breiden of om mee te zijn met de laatste ontwikkelingen?

Heb je begeleiding nodig om je eigen zaak te starten? Wil je een diploma halen om als vakman aan de slag te kunnen? Is het tijd voor je verplichte bijscholing? Is jouw organisatie gebaat bij een maatopleiding? Het zal je verbazen waarmee wij je allemaal kunnen helpen.
 

Peter Aerts, Algemeen directeur Syntra AB

Leren zoals jij dat wil

Volwassenenonderwijs Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant biedt niet alleen honderden lespakketten, maar ook heel wat verschillende opleidingsvormen

Naast een open aanbod opleidingen met avond- en dagcursussen vind je bij ons ook opleidingen op maat. Die stemmen onze docenten volledig af op de wensen van jouw bedrijf. Jouw onderneming bepaalt zelf de inhoud, de doelen en de methodiek van de cursus. En voor jongeren die werkplekleren verkiezen boven leren vanop de schoolbanken is er onze module leertijd. Alle info hierover vind je op de pagina werken en leren in leertijd.

Campussen
Campus Antwerpen
Campus Antwerpen
Campus Leuven van Syntra AB
Campus Leuven
Campus Mechelen van Syntra AB
Campus Mechelen

Lesgeven of werken bij Syntra AB?

Syntra AB is steeds op zoek naar vakmensen die hun kennis op een inzichtelijke en gepassioneerde manier kunnen delen. Omdat onze diensten blijven groeien, kunnen wij ook interne medewerkers gebruiken.

Zin om een team van 85 medewerkers en meer dan 1000 docenten te vervoegen? Navigeer naar onze jobpagina!

Heb je nog vragen over ons volwassenenonderwijs in Antwerpen en Vlaams-Brabant? Contacteer ons!

Inhoud links

Onze opleidingsgids

Opleidingsgids

En om het je echt gemakkelijk te maken, hebben we alle opleidingen – dag- en avondcursussen, nieuwe en klassiekers – gebundeld in een handige opleidingsgids. Die kun je gewoon afprinten, maar je kunt hem ook online raadplegen op je computer, smartphone of op je tablet. Tot binnenkort?

Download de opleidingsgids

TipOntdek ook alle andere publicaties van Syntra AB.

Syntrum

Syntra AB maakt deel uit van SYNTRUM, de nieuwe koepelorganisatie die het netwerk van 5 SYNTRA vzw’s verbindt, goed voor 5 opleidingscentra en in totaal 24 campussen. Het Syntra-team van trainers en coaches uit de ondernemerspraktijk zorgt in elk van de 5 Syntra voor meer en beter ondernemen door de professionele en ondernemerschapscompetenties én de goesting van zelfstandige (kandidaat-)ondernemers en hun ondernemende mensen te stimuleren en te versterken.

Erkend door de Vlaamse Overheid

Syntra AB is erkend door de Vlaamse overheid voor gecertificeerde opleidingen.