"Het zal je verbazen hoe Syntra Bizz het opleidingsvraagstuk van jouw bedrijf kan oplossen"

Ben je op zoek naar meer flexibiliteit en controle over de inhoud van je opleidingen? Wil je jouw bedrijfsdoelstellingen halen én tegelijkertijd de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers stimuleren? Dan bieden de bedrijfsopleidingen op maat en de honderden kant-en-klare opleidingen van Syntra Bizz de oplossing voor jouw opleidingsvraagstuk.

Als je een bedrijfsopleiding boekt, kies je voor rendement. Je speelt in op wat je bedrijf, je organisatie én je medewerkers echt nodig hebben. Wij houden rekening met hun competenties en de doelstellingen van het bedrijf. Hierdoor krijgen zij het gevoel dat in hen geïnvesteerd wordt. Door het aanleren van nieuwe expertises, kunnen ze hun taak efficiënter uitvoeren. Dit verhoogt de productiviteit en de rentabiliteit van jouw bedrijf.

Aarzel niet om onze opleidingsadviseurs te contacteren met al je vragen rond opleidingen voor jouw bedrijf.

 

Peter Aerts

Peter Aerts, Algemeen directeur Syntra Bizz

Leren zoals jij dat wil

Syntra Bizz biedt niet alleen honderden lespakketten, maar ook heel wat verschillende opleidingsvormen

Naast kant-en-klare opleidingen met avond- en dagcursussen vind je bij ons ook opleidingen op maat. Die stemmen onze docenten volledig af op de wensen van jouw bedrijf. Jouw onderneming bepaalt zelf de inhoud, de doelen en de methodiek van de cursus.

We heten je graag welkom

Ontwerpen, verkopen, programmeren? Syntra Bizz heet jou en al jouw talenten welkom. In onze 3 lesplaatsen kun je terecht voor opleidingen in meer dan 10 sectoren. Gebruik ons volwassenenonderwijs om jouw gaven aan te scherpen tot professionele vaardigheden. Zo ben je binnenkort aan de slag als HR-professional, vastgoedmakelaar of drupal developer.

Campussen
Campus Antwerpen
Campus Antwerpen
Campus Leuven
Campus Leuven
Campus Mechelen
Campus Mechelen

Lesgeven of werken bij Syntra Bizz?

Syntra Bizz is steeds op zoek naar vakmensen die hun kennis op een inzichtelijke en gepassioneerde manier kunnen delen. Omdat onze diensten blijven groeien, kunnen wij ook interne medewerkers gebruiken.

Zin om een team van 85 medewerkers en meer dan 1000 docenten te vervoegen? Navigeer naar onze jobpagina!

Heb je nog vragen over ons volwassenenonderwijs in Antwerpen en Vlaams-Brabant? Contacteer ons!

Inhoud links

Syntra Bizz: incompanytrainingen op maat
 

Ben je op zoek naar meer flexibiliteit en controle over de inhoud  van de opleiding? Wil je bedrijfsdoelstellingen halen én tegelijkertijd de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers stimuleren? Dan bieden de in-company maatopleidingen van Syntra Bizz de oplossing.

Bekijk wat we voor je kunnen betekenen