Wil je graag adverteren in een van onze publicaties?
Beschik je over een lokaal of ruimte waar je ze graag aanbiedt? Neem contact met marketing.

Opleidingsgids

 

Om het je echt gemakkelijk te maken, hebben we alle opleidingen – dag- en avondcursussen, nieuwe en klassiekers – gebundeld in een handige opleidingsgids. Die kun je gewoon afprinten, maar je kunt hem ook online raadplegen op je computer, smartphone of op je tablet. We ontvangen jou met open armen. Tot binnenkort?

Download de opleidingsgids

Voltijdse dagopleidingen

 

Je hebt de goesting om een vak te leren? Je wil wel verder studeren, maar je wil ook snel aan de slag? Je verkiest een praktische opleiding met minder theorie en focus op vakkennis? Je wil een extra diploma behalen. Kies dan voor een van de voltijdse dagopleidingen bij Syntra AB. Onze docenten zijn kraks in hun vakgebied. Ze delen met veel enthousiasme hun bedrijfsexpertise. Jongeren die het volledige traject volgen blijven ten laste van de ouders voor kinderbijslag en fiscaliteit.

Download de folder

Lokaalservice

 

Zoekt u een geschikt lokaal voor een presentatie of workshop? Een conferentieruimte nodig? Of een professioneel uitgerust PC- of praktijklokaal? Bij SYNTRA-AB kan u zowel ’s avonds als overdag een gepaste ruimte huren tegen een scherpe prijs. De campussen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en ook voorzien van een ruime parking.

Download de brochure

Antwerpse KMO-Academie

 

Hoe vind en behoud je de juiste medewerkers voor jouw zaak? Hoe pak je wanbetalers het best aan? Hoe kan je meer en beter verkopen zonder in te boeten op je marge? Weet je zelf hoe jouw zaak er financieel voorstaat? Dit zijn slechts enkele van de vragen en uitdagingen waarmee je als KMO-zaakvoerder dagelijks te maken krijgt. Syntra Bedrijfstrainingen en KMO-promoties willen je daarbij helpen en daarom lanceerden wij de Antwerpse KMO-Academie.

Download de brochure