Wil je graag adverteren in een van onze publicaties?
Beschik je over een lokaal of ruimte waar je ze graag aanbiedt? Neem contact met marketing.

Opleidingsgids

 

Opleidingsgids

We bundelen alle opleidingen in een leuke opleidingsgids. Kies uit honderden korte en lange trajecten in meer dan 20 verschillende sectoren. School je professioneel bij of geef een andere wending aan je carrière.

Download de opleidingsgids

Voltijdse dagopleidingen

 

Je hebt de goesting om een vak te leren? Je wil wel verder studeren, maar je wil ook snel aan de slag? Je verkiest een praktische opleiding met minder theorie en focus op vakkennis? Je wil een extra diploma behalen. Kies dan voor een van de voltijdse dagopleidingen bij Syntra AB. Onze docenten zijn kraks in hun vakgebied. Ze delen met veel enthousiasme hun bedrijfsexpertise. Jongeren die het volledige traject volgen blijven ten laste van de ouders voor kinderbijslag en fiscaliteit.

Download de brochure

 

Werkplekleren

 

Werken en leren. Ideaal als je tussen 15 en 25 jaar bent, graag de handen uit de mouwen steekt en vooruit wil. 4 dagen per week werk je op de werkvloer, 1 dag per week leer je op een Syntra-campus. Komt daarbij dat je maandelijks een vergoeding voor je inspanningen krijgt. Een toffe bonus, vind je niet? Heb je al voldaan aan de leerplicht? Kies dan voor werkplekleren in een voltijdse dagopleiding. Sluit een PACT met Syntra en je werkplek om je maximaal te ondersteunen. 

Download de folder

Bedrijfstrainingen

 

Ben je op zoek naar meer flexibiliteit en controle over de inhoud  van de opleiding? Wil je bedrijfsdoelstellingen halen én tegelijkertijd de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers stimuleren? Dan bieden de in-company maatopleidingen van Syntra Bizz de oplossing.

Download de brochure

Loopbaanbegeleiding

 

Wil je graag even stilstaan bij je (professionele keuze)? Ontdekken wat je graag doet, wat je energie geeft en hoe je dit kan matchen in je job of een nieuwe uitdaging? Boek je gratis 1-op-1 gesprek en ontdek of de loop-baanbegeleiding bij Syntra AB iets voor jou is.

Download de flyer