Opleidingen Administratie en Onthaal

Als medewerker of zaakvoerder in een kantooromgeving heb je een aantal vaardigheden nodig om stevig in je schoenen te staan op het vlak van administratie, communicatie en organisatie. Een goede opleiding zorgt ervoor dat je je taken beheerst en het overzicht behoudt.

Inhoud links

Opleidingen die binnenkort starten

Inhoud rechts

NieuwKlantgerichtheid in de praktijk

Klant is koning, en die willen we maximaal tevreden houden.

Met de juiste communicatietechnieken leren we de behoeftes van de klant in kaart te brengen en hier zo goed mogelijk op in te spelen. In de cursus oefenen we onze communicatiestijl in rollenspelen. Er zijn geen 'vervelende' klanten, elke feedback van de klant is waardevol. Je leert dus ook hoe om te gaan met vervelende situaties.

Naar de opleiding

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of agenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort in jouw sector "Administratie en onthaal" starten en ontvang je waardevolle tips, tricks en nieuwtjes in je mailbox.

Schrijf je in

Docente Inge Maeyninckx"Veel van onze studenten krijgen tijdens hun stage al een job aangeboden. Vorig jaar ging het over zeer uiteenlopende sectoren: van de politiezone Neteland tot de Haven van Antwerpen."

Docente Inge Maeyninckx

Telefoonetiquette

/2 sessies

  • Turnhout
€108.90 €90.00

Klantgerichtheid in de praktijk

/2 sessies

  • Leuven
€127.05 €105.00

Praktische informatie en oefeningen omtrent het uittypen van medische verslagen

/2 sessies

  • Leuven
€108.90 €90.00
Anne Jolien Carrillo
Meertalig bediende

"Mijn opleiding bij Syntra heeft me goed voorbereid op deze stage"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

19april

Event

Schrijf je tijdig in voor een voltijdse dagopleiding

Het aanbod komt online op 19 april, je kan dan meteen inschrijven. Je kan ook gratis registreren om een les te volgen (openklasdag). Kies voor een verkort, professioneel traject bij Syntra AB en behaal je diploma in 1 jaar. Je blijft ten laste van je ouders voor kinderbijslag en fiscaliteit.

Artikel

De juiste weg naar een carrière in de vastgoedsector?

De vastgoedsector is meer dan ooit in beweging. Nooit veranderden zoveel gronden, huizen of handelspanden van eigenaar of huurder. Het is dan ook een sector die heel wat carrièrekansen biedt.

Artikel

Serveer jij binnenkort allergenenvrij ijs?

Met de komst van de allergenenwetgeving moet ook de (ambachtelijk) ijsbereider zijn klanten op een correcte manier informeren over zijn producten. Welke ingrediënten zitten er in verwerkt? Welke ingrediënten leiden tot allergische reacties?

Artikel

Beter presteren met sportvoeding

Met sportvoeding kan je de sportprestaties verbeteren. Leer er meer over in de korte cursus Sportvoeding (4 sessies).