Van kapper tot voetverzorger, hier vind je alle opleidingen waarmee jij mensen kan verwennen en hun schoonheid naar buiten brengt.

Download hier de opleidingsgids

Opleidingen die binnenkort starten

Stoffenkennis

/2 sessies (totaal 6u)

Je wiltzelf kleding, gordijnen of een kussenovertrek maken? Maar welk stof kies je? Niet iedere stof leent zich immers voor iedere toepassing. Deze cursus leert je waarop je moet letten om de juiste stof te kiezen om een perfect resultaat te creëren.

 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
vanaf incl € 193,60
excl € 160,00

Werken met een graafmachine

/4 sessies (totaal 16u)

Leer hoe je efficiënt met een graafmachine werkt in onze 2-daagse opleiding.  Door samenwerking met Wim Verhuur kan elke cursist genoeg praktijkervaring opdoen

 • Sint-Katelijne-Waver (Wim Verhuur/Martal)
 • Of op jouw locatie
vanaf incl € 816,75
excl € 675,00

UX-Design (praktijkgerichte User Experience Training van 7 dagen)

/14 sessies (totaal 42u)

Tijdens deze training word je op 7 dagen klaargestoomd tot een echte UX-expert. We koppelen de theorie van User Experience Design telkens aan voorbeelden uit de realiteit en laten veel ruimte voor interactie en oefening

 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
vanaf incl € 1815,00
excl € 1500,00

Vochtbeheersing 5.0 (webinar)

/2 sessies (totaal 6u)

Ontdek hoe je vocht en condensatie bestrijdt in ons 6 uur durende online webinar door een expert. Essentieel voor bouw- en vastgoedprofessionals.

 • Online
 • Of op jouw locatie
incl € 399,30
excl € 330,00

Schoonheidsspecialiste
 

In deze voltijdse dagopleiding worden alle aspecten van het vak uitgelicht. In een reeks praktijkgerichte sessies onderricht de vakdocente je in make-up, lichaams- en gelaatsverzorging, manicure, voetverzorging, en ontharingstechnieken.

Schrijf je in

Bijscholingen gespecialiseerde voetverzorger

Met deze bijscholingscursussen heb je een voetje voor. Je perfectioneert je competenties en vergroot je dienstverlening naar klanten. Bovendien kan je met onze bijscholingen 20 tot 100 accreditatiepunten verdienen om het kwaliteitslabel te verwerven/behouden.

Aanbod voor de gespecialiseerde voetverzorger

 

Ontdek het volledige aanbod

"Ik geef al meer dan 10 jaar les in massagetherapie. In de opleiding cosmetisch masseur leren we je de basishandelingen aan van een goede lichaamsmassage. Je oefent op je medecursisten en er kunnen maximaal 14 mensen aan de cursus deelnemen. We leren de basismassage van het hele lichaam, behalve de BBB-zone (buik, borst en billen).

Johan Ottenburgh, docent Cosmetisch masseur en bijscholingen massage.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Beauty en wellness" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

De opleidingen van Syntra AB zijn erkend door

 

Een opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de beauty- of wellnessopleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding wimperextensions of massagetechnieken willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

Nieuw

Veerkracht en persoonlijke energie: een leidraad

/4 sessies (totaal 12u)

Ontdek in deze opleiding wat energiebrengers en energievreters kunnen zijn. Hoe leer je focus, aandacht & zelfsturing creeëren? Krijg een basisinzicht in hoe energie ontstaat en wordt benut. De aanpak wordt aangereikt vanuit verschillende methodieken, zoals relaxatietechnieken, creëren van focus en aandacht.

 • Campus Antwerpen
 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
vanaf incl € 363,00
excl € 300,00
NieuwBijna volzet

Psoasmassage: de spier van de ziel

/4 sessies (totaal 12u)

Gespecialiseerde cursus psoasmassage door een ervaren cosmetisch masseur / sportverzorger. Leer de psoas correct te behandelen in functie van mobiliteit en emotioneel welzijn.

 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
vanaf incl € 320,65
excl € 265,00
Nieuw

Grime - Splitstrokes

/2 sessies (totaal 7u)

Leer de grime splitstroke-techniek van een ervaren facepainter-grimeur. Creëer realistische illusies met kleur en schaduw. Eeen doe-cursus op 3 avonden.

 • Campus Antwerpen
 • Campus Leuven
 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
incl € 242,00
excl € 200,00
Nieuw

Cuppingmassage: Basis

/2 sessies (totaal 6u)

Leer cuppingmassage van een pro: de techniek om cellulitis te verminderen en het lichaam te reinigen. Theorie én praktijk over cuppingbehandelingen in 1 dag.

 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
vanaf incl € 242,00
excl € 200,00

Kapper

Opleiding kapper in duaal leren: dé praktijkopleiding bij uitstek. Je gaat 4 dagen per week aan de slag op je werkplek; aangevuld met 1 dag les bij Syntra. Wat je moet kennen en kunnen, leer je dus vooral al doende bij een ervaren kapper.

 

 • Campus Mechelen
 • Campus Antwerpen
Duaal leren

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
meetdistrict
Artikel

SyntraBizz, de b2b-afdeling van Syntra AB, breidt uit met nieuwe opleidingslocaties in Sint-Niklaas en Gent

Bedrijven investeren in opleidingen om diverse redenen. Het draagt bij tot efficiënter werken en het zorgt voor uitdaging en werkgeluk. Naast een groeiende open programmatie, organiseren we jaarlijks meer dan 400 bedrijfsinterne opleidingen. Om de stijgende vraag in de markt op te vangen en onze expansie verder te ondersteunen, voegen we twee nieuwe opleidingslocaties toe aan onze regio. Voortaan kan je ook een SyntraBizz-opleiding boeken bij Meetdistrict in Gent (Ghelamco arena) en bij het Bedrijvencentrum Waasland in Sint-Niklaas.

Politieopleiding
Artikel

Samenwerkingsverband tussen Brusafe en Syntra Bizz

Brusafe en Syntra Bizz organiseren vooropleiding voor veiligheidsdiensten

Brusafe Brussels werkte sinds 2021 samen met Syntra Bizz een unieke vooropleiding richting selectieproeven voor de politieschool uit. Deze gratis opleiding richt zich tot Nederlandstalige kandidaten die politie-inspecteur willen worden.

Bizz Academy
Artikel

Syntra Bizz faciliteert jouw opleidingsbeleid

Komen onderstaande situaties jou bekend voor?

Immoweb-vastgoed
Artikel

Immoweb meets Syntra Bizz

Syntra Bizz biedt een breed aanbod aan opleidingen aan in onder andere de vastgoedsector. Dat had ook Immoweb al snel door en ze twijfelden dan ook geen seconde om een samenwerking voor te stellen.