Vakmanschap in de bouwsector gaat over bouwtechnieken, duurzaamheid, energie, installatie en afwerking, maar ook over hoe je een bouwbedrijf runt.

Opleidingen Bouw en Hout

De bouwsector kent zo'n 95.000 werkplaatsen, met nog steeds een aantal knelpuntberoepen, vooral met technische profielen. In deze cluster vind je bouwopleidingen in bouwtechniek, decoratie en interieurduurzaam bouwen, energie, hout, installatietechnieken en management en adminstratie.
 

TipWist je dat je bij Syntra AB de wettelijk verplichte bijscholing (vanaf 2017) voor Energiedeskundigen type A kan volgen?

Schrijf je in, de plaatsen zijn beperkt

Inhoud links

Nieuwe opleidingen

Alle nieuwe opleidingen

Inhoud rechts

Mentoropleiding in de bouwsector

Docent Bart PilateDocent Bart Pilate: “De interactieve mentoropleiding onderstreept het belang van soft skills, ook in de bouwsector. Honderden bedrijven in Vlaanderen en Nederland werken al steviger, bezielder en met meer passie aan samenwerking, mentorship, onthaal en opvang nieuwe werknemers … Dat vertaalt zich in resultaat.”

Naar de opleiding

Constructiv als partner

Constructiv als partnerConstructiv is een dienstverlenende organisatie voor de bouwsector en valt onder het Paritair Comité voor het Bouwbedrijf (PC 124), waarin zowel de werkgeversorganisaties van de bouw (Confederatie Bouw, Bouwunie en FeMa) als de werknemersorganisaties (AC V BIE, AC -ABVV en AC LVB) vertegenwoordigd zijn.

De kern van de dienstverlening bestaat uit de toekenning van sociale voordelen, de bevordering van het welzijn en de veiligheid op de bouwplaatsen en het stimuleren van het competentiebeheer en van de instroom van werknemers.

De financiering van de organisaties gebeurt via socialezekerheidsbijdragen.

Meer info nodig?
Surf naar www.constructiv.be.

De opleidingen van Syntra AB zijn erkend door

De opleidingen van Syntra AB zijn erkend door Constructiv en Bouwunie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Bouw en hout" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

Een opleiding bij jou in het bedrijf (op maat)?

Willen meerdere personen dezelfde opleiding volgen? Dan kom je al snel voordeliger uit met een maatopleiding.

 

Debbie Van Gossum is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Antwerpen - Turnhout.
Je kan haar bereiken via 0495 871383, 03 4519900 of debbie.vangossum@syntra-ab.be.

 

 

Kim Priem is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Mechelen - Leuven.
Je kan haar bereiken via 0499 276763, 03 4519900 of kim.priem@syntra-ab.be.

  • Turnhout
  • Mechelen
€1694.00 €1400.00
€635.25 €525.00
  • Mechelen
€860.00 €710.74
€786.50 €650.00
Nico Van Espen
Opleiding Aannemer ruwbouw

"Nu ben ik zeker van alle normen en voorschriften"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Adviesatelier voor de bouwsector

Bouwunie organiseert i.s.m. Syntra AB voor de 2de maal het Adviesatelier. Kies zelf uit 5 ateliers welke 3 workshops je wil volgen. Deelname is gratis voor Bouwunie-leden en Syntra AB-cursisten, mits gebruik van de code BUADVIES bij inschrijving.

Artikel

Mentoropleiding in de bouw ook als winteropleiding

De Vlaming heeft een baksteen in de maag. De lage rentes en de forse toename in bouwvergunningen doet de bouwactiviteit in ons land pieken. Vele bouwbedrijven zijn op zoek naar geschikte arbeidskrachten.

Artikel

Geef tijdens je vakantie een boost aan je carrière!

Een vakantie dient uiteraard om je batterijen op te laden. Maar je kan deze periode ook perfect gebruiken om kennis of ervaring op te doen. Onze summerschools in diverse opleidingen bieden je heel wat mogelijkheden.

Artikel

Massage: leer nieuwe technieken bij Syntra AB

Niets zo ontspannend als een verkwikkende massage! Zin om je massageskills nog verder bij te schaven? We organiseren dit voorjaar nog enkele korte opleidingen.