Opleidingen Decoratie en Interieur (Ontwerpen)

Of je nu graag vanuit een technisch oogpunt bezig bent met decoratie en interieur, of eerder vanuit een liefde voor sfeerschepping, in deze opleidingen kom je creatief aan je trekken en ontplooi je je tot een professional. Proef van interieurs en speel met kleuren.

* omslagfoto: met dank aan Clo Clo (Anne-Catherine Gerets die de voltijdse dagopleiding Interieurinrichter volgde)

Inhoud links

Ons aanbod

Inhoud rechts

Voltijdse dagopleidingen

Kies voor een verkort traject en behaal je diploma in 1 jaar. Ervaren professionals stomen je klaar voor de arbeidsmarkt, al onze docenten zijn een krak in hun vakgebied. Ze delen met veel enthousiasme hun bedrijfsexpertise. Jongeren die het volledige traject volgen blijven ten laste van de ouders voor kinderbijslag en fiscaliteit.

TipKleine ruimte?

  • Opleiding interieurinrichterJe kamer kan er een stuk ruimer uitzien wanneer je het bankstel of de salontafel een kwartslag draait.
  • Muren lijken korter als er veel schilderijen aan hangen.
  • Staande lampen die het plafond verlichten, maken kleine ruimtes groter.
  • Hoe meer lichtinval, hoe groter de ruimte lijkt.
  • Lange zijmuren geef je best een lichte kleur, korte zijmuren een donkere kleur.

Tine Daems volgde een opleiding bij Syntra AB"Dankzij de opleiding ‘Interieurontwerper’ via Syntra kan ik mijn droom waarmaken. Ik ben met volle goesting aan de opleiding begonnen en heb deze tot een goed einde gebracht. Door een extra avondcursus bedrijfsbeheer ben ik in het bezit van een diploma ‘interieurontwerper’, in plaats van een getuigschrift."

Tine Daems, cursist Interieurontwerper / bedrijfsbeheer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Decoratie en interieur" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Blijf op de hoogte
Anne-Catherine Gerets
Opleiding Interieurinrichter

"Ik heb nu mijn eigen bedrijf, Clo Clo Studio"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

De juiste weg naar een carrière in de vastgoedsector?

De vastgoedsector is meer dan ooit in beweging. Nooit veranderden zoveel gronden, huizen of handelspanden van eigenaar of huurder. Het is dan ook een sector die heel wat carrièrekansen biedt.

19april

Event

Schrijf je tijdig in voor een voltijdse dagopleiding

Het aanbod komt online op 19 april, je kan dan meteen inschrijven. Je kan ook gratis registreren om een les te volgen (openklasdag). Kies voor een verkort, professioneel traject bij Syntra AB en behaal je diploma in 1 jaar. Je blijft ten laste van je ouders voor kinderbijslag en fiscaliteit.

Artikel

Serveer jij binnenkort allergenenvrij ijs?

Met de komst van de allergenenwetgeving moet ook de (ambachtelijk) ijsbereider zijn klanten op een correcte manier informeren over zijn producten. Welke ingrediënten zitten er in verwerkt? Welke ingrediënten leiden tot allergische reacties?

Artikel

Beter presteren met sportvoeding

Met sportvoeding kan je de sportprestaties verbeteren. Leer er meer over in de korte cursus Sportvoeding (4 sessies).