Opleidingen Decoratie en Interieur (Ontwerpen)

Of je nu graag vanuit een technisch oogpunt bezig bent met decoratie en interieur, of eerder vanuit een liefde voor sfeerschepping, in deze opleidingen kom je creatief aan je trekken en ontplooi je je tot een professional. Proef van interieurs en speel met kleuren.

* omslagfoto: met dank aan Clo Clo (Anne-Catherine Gerets die de voltijdse dagopleiding Interieurinrichter volgde)

Inhoud links

Ons aanbod

Inhoud rechts

Voltijdse dagopleidingen

Kies voor een verkort traject en behaal je diploma in 1 jaar. Ervaren professionals stomen je klaar voor de arbeidsmarkt, al onze docenten zijn een krak in hun vakgebied. Ze delen met veel enthousiasme hun bedrijfsexpertise. Jongeren die het volledige traject volgen blijven ten laste van de ouders voor kinderbijslag en fiscaliteit.

TipKleine ruimte?

  • Opleiding interieurinrichterJe kamer kan er een stuk ruimer uitzien wanneer je het bankstel of de salontafel een kwartslag draait.
  • Muren lijken korter als er veel schilderijen aan hangen.
  • Staande lampen die het plafond verlichten, maken kleine ruimtes groter.
  • Hoe meer lichtinval, hoe groter de ruimte lijkt.
  • Lange zijmuren geef je best een lichte kleur, korte zijmuren een donkere kleur.

Tine Daems volgde een opleiding bij Syntra AB"Dankzij de opleiding ‘Interieurontwerper’ via Syntra kan ik mijn droom waarmaken. Ik ben met volle goesting aan de opleiding begonnen en heb deze tot een goed einde gebracht. Door een extra avondcursus bedrijfsbeheer ben ik in het bezit van een diploma ‘interieurontwerper’, in plaats van een getuigschrift."

Tine Daems, cursist Interieurontwerper / bedrijfsbeheer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Decoratie en interieur" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Blijf op de hoogte
Anne-Catherine Gerets
Opleiding Interieurinrichter

"Ik heb nu mijn eigen bedrijf, Clo Clo Studio"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Maak huizen weer verkoopsklaar als vastgoedstylist

Een huis verkopen dat dringend een opfrisbeurt nodig heeft is niet altijd makkelijk. Gelukkig is renoveren niet altijd nodig, door middel van styling kan je ook al heel wat bereiken.

18februari

Event

Kom naar de Studie-informatiedagen (SID-in)

Als laatstejaars secundair onderwijs kan je op een studie-informatiedag (SID-in) kennismaken met een brede waaier aan studie- en beroepsmogelijkheden.

Artikel

Mentoropleiding in de bouw ook als winteropleiding

De Vlaming heeft een baksteen in de maag. De lage rentes en de forse toename in bouwvergunningen doet de bouwactiviteit in ons land pieken. Vele bouwbedrijven zijn op zoek naar geschikte arbeidskrachten.

Artikel

Webdesigner, webontwikkelaar en Drupal

Het web evolueert razendsnel en onze opleidingen evolueren mee. Wij zetten voor jullie al onze lange opleidingen nog eens op een rij.