Opleidingen Elektro

De elektrosector biedt opleidingen aan in de residentiële omgeving, in de sectorindustrie, in HVAC (Heat Ventilation & Air Conditioning) en in de elektronica. Zowel in onze basisopleidingen als in de specifieke bijscholingen naar professionals ligt de focus op de praktijk.

Inhoud links

NieuwVerlichtingsadviseur

Opleiding verlichtingsadviseurGepaste verlichting zal een bepaalde sfeer in een ruimte creëren waardoor je er zin hebt om te wonen, te werken of te ontspannen. Deze opleiding Verlichtingsadviseur geeft jou de kennis en know how om je eerste stappen te maken bij het opmaken van verlichtingsstudies en voor het geven van advies omtrent de verlichting van een huis of handelsruimte.

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Opleidingen die binnenkort starten

Opleiding in de kijker: BA4 / BA5

BA4 / BA5Wie werkt aan of nabij elektrische installaties moet rekening houden met risico’s van elektrocutie, brand of explosie. Voor mensen die niet elektrisch geschoold zijn, is een basisopleiding absoluut aangewezen. In deze opleiding leer je wie wat mag uitvoeren, welke preventie- en veiligheidsmaatregelen je moet treffen en hoe je reageert bij problemen of ongevallen. We zorgen voor voorbeelden uit de praktijk om de theorie te verduidelijken.

Naar de opleidingen

Helmut Haelterman, cursist voltijdse dagopleiding Elektrotechnisch installateur"Ik volgde deze opleiding omwille van het technische aspect, maar ook omdat er veel vraag is naar elektriciens op de arbeidsmarkt. Vandaag werk ik bij een bedrijf als elektrotechnicus, maar ik droom ervan om ooit zelfstandig een eigen zaak uit te bouwen."

Helmut Haelterman, cursist voltijdse dagopleiding Elektrotechnisch Installateur

3 jaar | Voltijdse dagopleiding: 1 jaar | Ook in leertijd

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Elektro" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

De opleidingen van Syntra AB zijn erkend door

Vormelek-formelec

Inbraakbeveiliging basisopleiding - leidinggevend personeel

/17 sessies

  • Mechelen
€940.00 €776.86

Inbraakbeveiliging bijscholing - installatie en onderhoud

/4 sessies

  • Mechelen
€399.60 €330.25

Hernieuwing Certificaat in de koeltechniek categorie I en II

/1 sessie

  • Mechelen
€121.00 €100.00

Werken met KNX ETS5-domoticasoftware

/4 sessies

  • Mechelen
€326.70 €270.00

Verlichtingsadviseur

/7 sessies

  • Turnhout
€568.70 €470.00

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Maak huizen weer verkoopsklaar als vastgoedstylist

Een huis verkopen dat dringend een opfrisbeurt nodig heeft is niet altijd makkelijk. Gelukkig is renoveren niet altijd nodig, door middel van styling kan je ook al heel wat bereiken.

18februari

Event

Kom naar de Studie-informatiedagen (SID-in)

Als laatstejaars secundair onderwijs kan je op een studie-informatiedag (SID-in) kennismaken met een brede waaier aan studie- en beroepsmogelijkheden.

Artikel

Mentoropleiding in de bouw ook als winteropleiding

De Vlaming heeft een baksteen in de maag. De lage rentes en de forse toename in bouwvergunningen doet de bouwactiviteit in ons land pieken. Vele bouwbedrijven zijn op zoek naar geschikte arbeidskrachten.

Artikel

Webdesigner, webontwikkelaar en Drupal

Het web evolueert razendsnel en onze opleidingen evolueren mee. Wij zetten voor jullie al onze lange opleidingen nog eens op een rij.