Opleidingen Elektro

De elektrosector biedt opleidingen aan in de residentiële omgeving, in de sectorindustrie, in HVAC (Heat Ventilation & Air Conditioning) en in de elektronica. Zowel in onze basisopleidingen als in de specifieke bijscholingen naar professionals ligt de focus op de praktijk.

Inhoud links

NieuwVerlichtingsadviseur

Opleiding verlichtingsadviseurGepaste verlichting zal een bepaalde sfeer in een ruimte creëren waardoor je er zin hebt om te wonen, te werken of te ontspannen. Deze opleiding Verlichtingsadviseur geeft jou de kennis en know how om je eerste stappen te maken bij het opmaken van verlichtingsstudies en voor het geven van advies omtrent de verlichting van een huis of handelsruimte.

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Opleidingen die binnenkort starten

Opleiding in de kijker: BA4 / BA5

BA4 / BA5Wie werkt aan of nabij elektrische installaties moet rekening houden met risico’s van elektrocutie, brand of explosie. Voor mensen die niet elektrisch geschoold zijn, is een basisopleiding absoluut aangewezen. In deze opleiding leer je wie wat mag uitvoeren, welke preventie- en veiligheidsmaatregelen je moet treffen en hoe je reageert bij problemen of ongevallen. We zorgen voor voorbeelden uit de praktijk om de theorie te verduidelijken.

Naar de opleidingen

Helmut Haelterman, cursist voltijdse dagopleiding Elektrotechnisch installateur"Ik volgde deze opleiding omwille van het technische aspect, maar ook omdat er veel vraag is naar elektriciens op de arbeidsmarkt. Vandaag werk ik bij een bedrijf als elektrotechnicus, maar ik droom ervan om ooit zelfstandig een eigen zaak uit te bouwen."

Helmut Haelterman, cursist voltijdse dagopleiding Elektrotechnisch Installateur

3 jaar | Voltijdse dagopleiding: 1 jaar | Ook in leertijd

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Elektro" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

De opleidingen van Syntra AB zijn erkend door

Vormelek-formelec

BA4 Gewaarschuwd persoon voor niet-elektrisch geschoolden

/1 sessie

  • Leuven
€102.85 €85.00

BA5 Veilig werken aan elektrische installaties (vakbekwaam persoon)

/4 sessies

  • Leuven
  • Mechelen
€375.10 €310.00

Inbraakbeveiliging bijscholing leidinggevend personeel

/2 sessies

  • Mechelen
€220.00 €181.82

Examen certificaat in de koeltechniek cat I en cat II

/2 sessies

  • Mechelen
€730.00 €603.31

BA4 Gewaarschuwd persoon voor elektrisch geschoolden

/2 sessies

  • Leuven
  • Mechelen
€205.70 €170.00

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

19april

Event

Schrijf je tijdig in voor een voltijdse dagopleiding

Het aanbod komt online op 19 april, je kan dan meteen inschrijven. Je kan ook gratis registreren om een les te volgen (openklasdag). Kies voor een verkort, professioneel traject bij Syntra AB en behaal je diploma in 1 jaar. Je blijft ten laste van je ouders voor kinderbijslag en fiscaliteit.

Artikel

De juiste weg naar een carrière in de vastgoedsector?

De vastgoedsector is meer dan ooit in beweging. Nooit veranderden zoveel gronden, huizen of handelspanden van eigenaar of huurder. Het is dan ook een sector die heel wat carrièrekansen biedt.

Artikel

Serveer jij binnenkort allergenenvrij ijs?

Met de komst van de allergenenwetgeving moet ook de (ambachtelijk) ijsbereider zijn klanten op een correcte manier informeren over zijn producten. Welke ingrediënten zitten er in verwerkt? Welke ingrediënten leiden tot allergische reacties?

Artikel

Beter presteren met sportvoeding

Met sportvoeding kan je de sportprestaties verbeteren. Leer er meer over in de korte cursus Sportvoeding (4 sessies).