Opleidingen Financiën en verzekeringen

De regelgevend inzake financiën verandert voortdurend. De opleidingen van Syntra AB helpen je om financiële expertise op te bouwen en op punt te houden. Je kan een boekhouding voeren, je fiscale voordeel optimaliseren of inzicht krijgen in het financieel management van een bedrijf of organisatie. We hebben zowel korte als lange, gecertificeerde opleidingen.

Inhoud links

NieuwWat mag ik verwachten van een goede boekhouder?

Wat mag ik verwachten van een goede boekhouderVeel startende ondernemers kiezen ervoor om de boekhouding van hun zaak uit te besteden bij een boekhouder. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Wat doet de boekhouder en wat doet de ondernemer? Welke tarieven zijn gangbaar? Tijdens deze sessie krijg je een objectief inzicht in de mogelijkheden van samenwerking met een boekhouder. 

  Naar de opleiding

  Inhoud rechts

  Opleidingen die binnenkort starten

  Voltijdse dagopleiding boekhouder

  De voltijdse dagopleiding boekhouden benadert het vak vanuit een zeer praktijkgericht perspectief. In de loop van één academiejaar word je wegwijs gemaakt in een aantal specifieke takken. Bij de opleiding hoort een stage van 6 weken. Cursisten die het volledige traject volgen (en dus starten in september), lopen de stage tijdens de zomervakantie. Je studeert dan af in september. Je behaalt een diploma erkend door het BIBF (Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten). Dit diploma geeft je ook de mogelijkheid om de erkenningsprocedure bij het BIBF te starten. Deze procedure dien je te volgen om zelfstandig boekhouder te worden.

  Voltijdse dagopleiding boekhouder

  Schrijf je in

  Kim Embrechts, cursist beleggingsadviseur"Ik werk bij een bank. Met de cursus beleggingsadviseur kon ik mijn kennis over beleggingen uitbreiden en heb ik meer kans om door te groeien in mijn huidige functie."

  Kim Embrechts, cursist Beleggingsadviseur

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Financiën en verzekeringen" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

  Schrijf je in

  De opleidingen van Syntra AB zijn erkend door

  Erkend door BibF en FSMA

  Wat mag ik verwachten bij een goede boekhouder?

  /1 sessie

  Nieuw
  • Antwerpen
  • Leuven
  €75.00 €61.98

  Balanslezen en ratio-analyse

  /4 sessies

  • Antwerpen
  €302.50 €250.00

  Praktische snelcursus personenbelasting

  /5 sessies

  Nieuw
  • Antwerpen
  €400.00 €330.58

  Basisprincipes boekhouden

  /9 sessies

  Nieuw
  • Antwerpen
  €574.75 €475.00

  Beleggen in vastgoed

  /3 sessies

  Nieuw
  • Leuven
  €199.99 €165.28
  Meryem Hocalar
  Boekhouder

  "Ik heb een diploma behaald in één jaar tijd. Daarmee kon ik starten aan mijn stage om zelfstandig boekhouder te worden"

  Syntra Blog

  Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

  Naar alle artikels
  Artikel

  Maak huizen weer verkoopsklaar als vastgoedstylist

  Een huis verkopen dat dringend een opfrisbeurt nodig heeft is niet altijd makkelijk. Gelukkig is renoveren niet altijd nodig, door middel van styling kan je ook al heel wat bereiken.

  18februari

  Event

  Kom naar de Studie-informatiedagen (SID-in)

  Als laatstejaars secundair onderwijs kan je op een studie-informatiedag (SID-in) kennismaken met een brede waaier aan studie- en beroepsmogelijkheden.

  Artikel

  Mentoropleiding in de bouw ook als winteropleiding

  De Vlaming heeft een baksteen in de maag. De lage rentes en de forse toename in bouwvergunningen doet de bouwactiviteit in ons land pieken. Vele bouwbedrijven zijn op zoek naar geschikte arbeidskrachten.

  Artikel

  Webdesigner, webontwikkelaar en Drupal

  Het web evolueert razendsnel en onze opleidingen evolueren mee. Wij zetten voor jullie al onze lange opleidingen nog eens op een rij.