Cad/cam en 3D, fotografie, beeldbewerking, grafisch ontwerp, video… de experts van onze opleidingen nemen je mee in de laatste ontwikkelingen en overspoelen je met praktische tips.

Grafische en audiovisuele technieken

Veel van onze professionele communicatie vandaag, gaat over beleving. Beelden, geluiden en ontwerpen spelen daarin een belangrijke rol. Ben jij ook gebeten door de kracht van (audio)visuele communicatie en ga je graag met de computer aan de slag? Naast fotografie en bijhorende specialisaties vind je bij Syntra AB ook tal van grafische tekenpakketten voor pc en mac. Luister en kijk je even mee?

Masterclasses Adobe Photoshop en Adobe InDesign
 

Professionele vormgevers bulken van creativiteit, maar zijn ook efficiënt, luisteren naar briefings en vertalen die naar een professioneel ontwerp. En vooral: ze zijn technisch een krak en beheersen hun pakketten. De masterclasses bij Syntra AB bestaan uit 2, 4 of 8 sessies. Je kan ze volgen in verschillende van onze campussen in Antwerpen, Mechelen, Leuven en Turnhout.

Ontdek alle masterclasses

Inhoud links

Nieuwe opleidingen

Summerschool

Inhoud rechts

NieuwMasterclass Photoshop - beeldcomposities maken

Een van de leukste technieken in Adobe Photoshop is het maken van beeldcomposities. We werken met maskers, lagen, laagmodus en filters om de beste effecten en de mooiste beelden te creëren. Je verwerkt verschillende afbeeldingen in een compositie met professioneel uitziende resultaten. Hoe doe je dit? Deze Masterclass leert het je.

Naar de opleiding

Start 16/01/2018 in campus Antwerpen

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Grafische en Audiovisuele technieken" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

"Iedereen kan met deze cursus starten. Alles wordt heel duidelijk stap voor stap uitgelegd en je hoeft geen bepaalde voorkennis te hebben om met deze opleiding te starten. Het enige wat je nodig hebt is een goede dosis creativiteit en de rest wordt je aangeleerd."

Oona volgde de opleiding Grafisch Vormgever. Lees hier haar succesverhaal.

Een opleiding bij jou in het bedrijf (op maat)?

Willen meerdere personen dezelfde opleiding volgen? Dan kom je al snel voordeliger uit met een maatopleiding.

 

Debbie Van Gossum is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Antwerpen - Turnhout.
Je kan haar bereiken via 0495 871383, 03 4519900 of debbie.vangossum@syntra-ab.be.

 

 

Kim Priem is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Mechelen - Leuven.
Je kan haar bereiken via 0499 276763, 03 4519900 of kim.priem@syntra-ab.be.

€677.35 €559.79
€356.95 €295.00
  • Antwerpen
€816.75 €675.00
  • Antwerpen
  • Leuven
€550.00 €454.55
  • Antwerpen
€550.00 €454.55
Oona Smet
Opleiding grafisch vormgever

"Mijn creativiteit reikte verder dan enkel fotografie"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Audioproducers gaan aan de slag in de studio's van Motormusic

Onze cursisten van de voltijdse dagopleiding 'realisator audioproducties' zijn stilaan klaar voor het echte werk. Tijd voor een echte test dus, enkele weken geleden trokken ze naar de studio's van Motormusic om enkele nummers op te nemen. 

 

Artikel

Opleidingen 3D-printing

3D-printing is hot. Talloze toepassingen schieten als paddestoelen uit de grond. Er gaat geen week voorbij of er wordt wel een nieuwe revolutie gelanceerd. Van medische toptechnologie tot het printen van chocoladefiguurtjes.

Artikel

Webdesigner, webontwikkelaar en Drupal

Het web evolueert razendsnel en onze opleidingen evolueren mee. Wij zetten voor jullie al onze lange opleidingen nog eens op een rij.

Artikel

Sta jij als syndicus sterk in je schoenen?

De vastgoedsector boomt nog steeds. Maar door de schaarsheid van bouwgronden wordt er nog meer in de hoogte gebouwd. Nog meer appartementen dus of gebouwen waar de bewoners dicht bij elkaar leven en een aantal ruimten moeten delen.