Cad/Cam en 3D, fotografie, beeldbewerking, grafisch ontwerp, video … de experts van onze opleidingen nemen je mee in de laatste ontwikkelingen en overspoelen je met praktische tips.

1+1=3

Combineer jouw creativiteit met onze grafische expertise.

Fotograaf - Voltijdse dagopleiding

Een goede fotograaf spreekt met beelden. Wie dat niveau wil halen, heeft er alle baat bij om fotografie te studeren. In de opleiding van Syntra AB komen heel wat technische zaken aan bod. Belangrijk, want voor het perfecte beeld is veel meer nodig dan een goed gevoel voor timing. Daarnaast stimuleren we volop je creativiteit en zal je de nodige werklust moeten tonen qua opdrachten, zowel in de studio als op locatie. Onze docenten proberen je te inspireren en te motiveren. PS: lees ook de leuke getuigenis van beroepsfotograaf Matz Nilsson.

Naar de opleiding

Inhoud rechts

"Omdat ik een bachelor behaalde in de marketing en op zoek was naar een job in de communicatie, voelde ik een tekort op gebied van grafische kennis. Deze voltijdse dagopleiding bood mij de mogelijkheid mijn grafische kennis op een jaar tijd flink bij te schroeven."

Steven Reyners volgde de dagopleiding Grafisch vormgever

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Grafische en Audiovisuele technieken" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

"Iedereen kan met deze cursus starten. Alles wordt heel duidelijk stap voor stap uitgelegd en je hoeft geen bepaalde voorkennis te hebben om met deze opleiding te starten. Het enige wat je nodig hebt is een goede dosis creativiteit en de rest wordt je aangeleerd."

Oona volgde de opleiding Grafisch Vormgever. Lees hier haar succesverhaal.

Een opleiding bij jou in het bedrijf (op maat)?

Willen meerdere personen dezelfde opleiding volgen? Dan kom je al snel voordeliger uit met een maatopleiding.

 

Debbie Van Gossum is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Antwerpen - Turnhout.
Je kan haar bereiken via 0495 871383, 03 4519900 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Kim Priem is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Mechelen - Leuven.
Je kan haar bereiken via 0499 276763, 03 4519900 of kim.priem@syntra-bizz.be.

  • Campus Antwerpen
  • Campus Leuven
€600.00 €495.87

Fotograaf

/2 jaar

  • Campus Antwerpen
  • Campus Leuven
€600.00 €495.87
  • Campus Antwerpen
€650.00 €537.19
  • Campus Leuven
  • Campus Antwerpen
€1250.00 €1033.06
  • Campus Antwerpen
€1250.00 €1033.06
Oona Smet
Opleiding grafisch vormgever

NIET MEER ONLINE PUBLICEREN "Mijn creativiteit reikte verder dan enkel fotografie"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Beste IT'er, ik heb een uitdaging voor jou in 2018

De wereld digitaliseert aan een razendsnel tempo en naargelang de bron staan er 9 000 tot 16000 IT-vacatures open in België. Om mee te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, is er dus nood aan een blijvende instroom van talent.

Artikel

Audioproducers gaan aan de slag in de studio's van Motormusic

Onze cursisten van de voltijdse dagopleiding 'realisator audioproducties' zijn stilaan klaar voor het echte werk. Tijd voor een echte test dus, enkele weken geleden trokken ze naar de studio's van Motormusic om enkele nummers op te nemen. 

 

Artikel

Opleidingen 3D-printing

3D-printing is hot. Talloze toepassingen schieten als paddestoelen uit de grond. Er gaat geen week voorbij of er wordt wel een nieuwe revolutie gelanceerd. Van medische toptechnologie tot het printen van chocoladefiguurtjes.

Artikel

Webdesigner, webontwikkelaar en Drupal

Het web evolueert razendsnel en onze opleidingen evolueren mee. Wij zetten voor jullie al onze lange opleidingen nog eens op een rij.