Grafische en audiovisuele technieken

Veel van onze professionele communicatie vandaag, gaat over beleving. Beelden, geluiden en ontwerpen spelen daarin een belangrijke rol. Ben jij ook gebeten door de kracht van (audio)visuele communicatie en ga je graag met de computer aan de slag? Naast fotografie en bijhorende specialisaties vind je bij Syntra AB ook tal van grafische tekenpakketten voor pc en mac. Luister en kijk je even mee?

Masterclasses Adobe Photoshop en Adobe InDesign
 

Professionele vormgevers bulken van creativiteit, maar zijn ook efficiënt, luisteren naar briefings en vertalen die naar een professioneel ontwerp. En vooral: ze zijn technisch een krak en beheersen hun pakketten. De masterclasses bij Syntra AB bestaan uit 2, 4 of 8 sessies. Je kan ze volgen in verschillende van onze campussen in Antwerpen, Mechelen, Leuven en Turnhout.

Ontdek alle masterclasses

Inhoud links

NieuwMasterclass InDesign - Bouw je eigen template

De meest efficiënte manier om te werken in InDesign is door te starten van je eigen template. Als je een nieuw document opent, vertrek je van een standaard template in InDesign. Deze template bevat standaard kleuren, een enkele laag en een paar alinea- en objectstijlen.

Niet echt handig want je moet telkens dezelfde handelingen opnieuw uitvoeren. Huisstijlkleur aanmaken, taal instellen, lettertype kiezen, paginanummer plaatsen, enz... Topopleiding met topdocente.

Naar de opleiding

Start 20/04/2017
campussen Antwerpen, Leuven en Mechelen

Inhoud rechts

Masterclass fotografie: omgaan met reportageflits

Zijn je foto's niet wat je verwachtte? Niet tevreden met de ingebouwde flits van je reflexcamera? Ga dan voor een reportageflitser. Voor een betere kwaliteit van je foto's en je kan er ook creatief mee aan de slag. Het basisprincipe van flitsfotografie is om het omgevingslicht en het kunstlicht (van de flits) mooi in evenwicht te krijgen. Makkelijker gezegd dan gedaan trouwens. Veel oefenen is dan ook noodzakelijk. Deze masterclass "omgaan met reportageflits" bevat een beetje theorie en nadien gaan we aan de slag in de studio. Breng je DSLR camera mee naar de les. Jullie lesgever is Herman Huys.

Start 20/04/2017, campus Antwerpen

Naar de masterclass

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Grafische en Audiovisuele technieken" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

"Iedereen kan met deze cursus starten. Alles wordt heel duidelijk stap voor stap uitgelegd en je hoeft geen bepaalde voorkennis te hebben om met deze opleiding te starten. Het enige wat je nodig hebt is een goede dosis creativiteit en de rest wordt je aangeleerd."

Oona volgde de opleiding Grafisch Vormgever. Lees hier haar succesverhaal.

Adobe After Effects

/8 sessies

  • Antwerpen
€798.60 €660.00

Masterclass InDesign - Digital publishing

/8 sessies

  • Mechelen
€798.60 €660.00

Autocad 3D

/4 sessies

  • Mechelen
  • Antwerpen
€278.30 €230.00

Masterclass fotografie: Naaktfotografie

/3 sessies

  • Antwerpen
€242.00 €200.00
Oona Smet
Opleiding grafisch vormgever

"Mijn creativiteit reikte verder dan enkel fotografie"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

19april

Event

Schrijf je tijdig in voor een voltijdse dagopleiding

Het aanbod komt online op 19 april, je kan dan meteen inschrijven. Je kan ook gratis registreren om een les te volgen (openklasdag). Kies voor een verkort, professioneel traject bij Syntra AB en behaal je diploma in 1 jaar. Je blijft ten laste van je ouders voor kinderbijslag en fiscaliteit.

Artikel

Opleidingen 3D-printing

3D-printing is hot. Talloze toepassingen schieten als paddestoelen uit de grond. Er gaat geen week voorbij of er wordt wel een nieuwe revolutie gelanceerd. Van medische toptechnologie tot het printen van chocoladefiguurtjes.

Artikel

Webdesigner, webontwikkelaar en Drupal

Het web evolueert razendsnel en onze opleidingen evolueren mee. Wij zetten voor jullie al onze lange opleidingen nog eens op een rij.

Artikel

De juiste weg naar een carrière in de vastgoedsector?

De vastgoedsector is meer dan ooit in beweging. Nooit veranderden zoveel gronden, huizen of handelspanden van eigenaar of huurder. Het is dan ook een sector die heel wat carrièrekansen biedt.