Grafische en audiovisuele technieken

Veel van onze professionele communicatie vandaag, gaat over beleving. Beelden, geluiden en ontwerpen spelen daarin een belangrijke rol. Ben jij ook gebeten door de kracht van (audio)visuele communicatie en ga je graag met de computer aan de slag? Naast fotografie en bijhorende specialisaties vind je bij Syntra AB ook tal van grafische tekenpakketten voor pc en mac. Luister en kijk je even mee?

Masterclasses Adobe Photoshop en Adobe InDesign
 

Professionele vormgevers bulken van creativiteit, maar zijn ook efficiënt, luisteren naar briefings en vertalen die naar een professioneel ontwerp. En vooral: ze zijn technisch een krak en beheersen hun pakketten. De masterclasses bij Syntra AB bestaan uit 2, 4 of 8 sessies. Je kan ze volgen in verschillende van onze campussen in Antwerpen, Mechelen, Leuven en Turnhout.

Ontdek alle masterclasses

Inhoud links

NieuwMasterclass Photoshop: Google NIK Collection

De Google NIK collection is gratis beschikbaar.

De hoogste tijd dus voor een masterclass met jullie docent/coach Sven. Deze krachtige filters geven je de mogelijkheid om je foto’s het potentieel te geven die ze verdienen. Alle filters komen aan bod: Analog Effex ProSilver Efex ProHDR Efex ProDfineColor Efex ProVivezaSharpener Pro.

Naar de opleiding

Start 16/02/2017
campussen Antwerpen & Mechelen

Inhoud rechts

Masterclass fotografie: omgaan met reportageflits

Zijn je foto's niet wat je verwachtte? Niet tevreden met de ingebouwde flits van je reflexcamera? Ga dan voor een reportageflitser. Voor een betere kwaliteit van je foto's en je kan er ook creatief mee aan de slag. Het basisprincipe van flitsfotografie is om het omgevingslicht en het kunstlicht (van de flits) mooi in evenwicht te krijgen. Makkelijker gezegd dan gedaan trouwens. Veel oefenen is dan ook noodzakelijk. Deze masterclass "omgaan met reportageflits" bevat een beetje theorie en nadien gaan we aan de slag in de studio. Breng je DSLR camera mee naar de les. Jullie lesgever is Herman Huys.

Start 20/04/2017, campus Antwerpen

Naar de masterclass

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Grafische en Audiovisuele technieken" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

"Iedereen kan met deze cursus starten. Alles wordt heel duidelijk stap voor stap uitgelegd en je hoeft geen bepaalde voorkennis te hebben om met deze opleiding te starten. Het enige wat je nodig hebt is een goede dosis creativiteit en de rest wordt je aangeleerd."

Oona volgde de opleiding Grafisch Vormgever. Lees hier haar succesverhaal.

Masterclass Photoshop: beeldcomposities maken

/4 sessies

Nieuw
  • Leuven
€399.30 €330.00

Masterclass fotografie: High key - Low key

/2 sessies

Nieuw
  • Antwerpen
€121.00 €100.00

Masterclass Photoshop: efficiënt grote hoeveelheden foto's verwerken

/2 sessies

Nieuw
  • Antwerpen
€199.65 €165.00

Masterclass fotografie: omgaan met reportageflits

/2 sessies

Nieuw
  • Antwerpen
€121.00 €100.00

Masterclass InDesign - Bouw je eigen template

/4 sessies

Nieuw
  • Antwerpen
  • Leuven
  • Mechelen
€399.30 €330.00
Oona Smet
Opleiding grafisch vormgever

"Mijn creativiteit reikte verder dan enkel fotografie"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Maak huizen weer verkoopsklaar als vastgoedstylist

Een huis verkopen dat dringend een opfrisbeurt nodig heeft is niet altijd makkelijk. Gelukkig is renoveren niet altijd nodig, door middel van styling kan je ook al heel wat bereiken.

18februari

Event

Kom naar de Studie-informatiedagen (SID-in)

Als laatstejaars secundair onderwijs kan je op een studie-informatiedag (SID-in) kennismaken met een brede waaier aan studie- en beroepsmogelijkheden.

Artikel

Mentoropleiding in de bouw ook als winteropleiding

De Vlaming heeft een baksteen in de maag. De lage rentes en de forse toename in bouwvergunningen doet de bouwactiviteit in ons land pieken. Vele bouwbedrijven zijn op zoek naar geschikte arbeidskrachten.

Artikel

Webdesigner, webontwikkelaar en Drupal

Het web evolueert razendsnel en onze opleidingen evolueren mee. Wij zetten voor jullie al onze lange opleidingen nog eens op een rij.